SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye Kros Birinciliği Yapıldı

0
Güncellendi - 2017-03-06 02:30:30
Türkiye Kros Birinciliği Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki Okullararası Yıldızlar ve Gençler Kız-Erkek Kros Türkiye Birinciliği yarışları sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü 2017 yılı faaliyet programında yer alan ve Malatya Olimpik Atletizm Kompleksi yanında bulunan kros parkurunda gerçekleştirilen yarışlarda, gençler kategorisinde 28 il 76 takım 496 sporcu, yıldızlar kategorisinde de 23 il 38 takım 249 sporcu mücadele etti.

Malatya Valisi Mustafa Toprak, açış töreninde yaptığı konuşmada, çeşitli illerden Malatya'ya gelen sporcuların müsabakalarda istedikleri dereceyi elde etmeleri temennisinde bulundu.

Gençlerin, sporun verdiği kardeşlik, barış, huzur ve başarıyı yaşamalarını dileyen Vali Toprak, "Sizler çok önemlisiniz. Sporun tabandan tavana doğru gitmesi gelecekte katkılarınızla bayrağımızı göklere çekerek İstiklal Marşımızı okutarak uluslararası müsabakalarda da yer alma fırsatı bulur, hepimizin gururu olursunuz." diye konuştu.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı da sporun temeli olan atletizmi yapan gençleri tebrik etti.

Buradan çıkacak sporcuların geleceğin atletizm milli takım sporcuları olacağını ifade eden Fındıklı, "Kazanan kim olursa olsun, kazanan Türk atletizmi, Türk sporu olsun diyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Vali Toprak’ın verdiği işaretle başlayan yarışlarda, yıldız erkekler B 3 kilometrede Van Erciş Yatılı Bölge Okulu, Genç Erkekler A 5 kilometrede Ağrı Spor Lisesi birinci, Genç Erkekler B 5 kilometrede Kütahya Ticaret Sanayi Odası Endüstri Meslek lisesi, Yıldız Kızlar 2 kilometrede Kayseri Şehit Aziz Özkan Ortaokulu, Genç Kızlar B 3 kilometrede Kırklareli Şehit Hakan Yorulmaz Spor Lisesi ve Genç Kızlar A 3 kilometrede Muş Spor Lisesi birinci oldu.

Dereceye giren sporculara madalya, başarı belgesi ve kupalarını Vali Toprak ile Fındıklı verdi.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE- Bülten

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız