SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye Kupası 2. Kademe Kur'aları Çekildi..

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kupası 2. kademe kur'aları Ankara'da çekildi. Malatyaspor, 21 Eylül'de tek maçlı eleminasyon usulüne göre oynanacak 2. kademe maçında 2. Lig A grubu takımlarından Türk Telekomspor ile eşleşti. Bu maç, Malatya'da yapılacak.

32 takımın mücadele edeceği 2. kademe maçları, 21 Eylül Çarşamba günü tek maçlı eleminasyon sistemine göre yapılacak. 3 etapta gerçekleştirilen kura çekiminde ilk olarak çekim sırası, daha sonra eşleşme durumu ve son etapta da maçların hangi takımın sahasında oynanacağı belirlendi.

Birinci Süper Ligi'ni geçen sezon 5-18. sırada tamamlayan kulüplerin seri başı olduğu kura çekimi sonucunda eşleşmeler şöyle oluştu:

Giresunspor-Sakaryaspor

Samsunspor-İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Malatyaspor-Türk Telekomspor

Denizlispor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor

Konyaspor-Siirtspor

Kayseri Erciyesspor-Gençlerbirliği

İstanbulspor-Tarsus İdmanyurdu

Altay-Ankaraspor

Kayserispor-Kırıkkalespor

Uşakspor-Ankaragücü

Çaykur Rizespor-Sarıyer

Turgutluspor-Gaziantepspor

Fatih Karagümrük-Akçaabat Sebatspor

Diyarbakırspor-Kocaelispor

Mersin İdmanyurdu-Pazarspor

İnegölspor-Elazığspor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız