SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye Kupası Kurası Çekildi

A- A+ PAYLAŞ

Fortis Türkiye Kupası I. Kademe maçlarının kuraları çekildi. Malatyaspor, 5. grupta yeralıyor ve 5 Eylül Çarşamba günü rakibi Şanlıurfaspor'la deplasmanda karşılaşacak.

Malatyaspor'un bulunduğu 5. grupta ayrıca; Diyarbakır Büyükşehir Belediye DİSKİspor, Diyarbakırspor, Elazığspor, Mardinspor ve Şanlıurfaspor takımları yeralıyor.

Ankara Swis Otel'de gerçekleştirilen kura çekiminde; Şanlıurfaspor- Malatyaspor, Mardinspor- Diyarbakırspor, Elazığspor- Diyarbakır B.B. DİSKİspor takımları eşleşti.

Futbol Federasyonu resmi internet sitesinde maçların statüsü şöyle açıklandı:

"Fortis Türkiye Kupası Statüsü'ne göre birinci kademe eleme müsabakaları, tek maçlı eliminasyon sistemine göre küçük numarayı çeken takımın sahasında oynanır. Müsabakayı kazanan takım tur atlar. Müsabakanın normal süresinin berabere tamamlanması halinde on beşer dakikalık iki devre halinde uzatma oynanır. Uzatmada da beraberliğin bozulmaması halinde tur atlayan takımı seri penaltı atışları belirler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız