SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye Kupası'nın Adı Değişiyor...!

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından, UEFA Kupası modeli örnek alınarak hazırlanan yeni Türkiye Kupası'nın heyecanı, sezon boyu Lig TV ekranlarında olacak. Kupanın isim hakkı dahil tüm ticari hakları da DIGITURK tarafından satın alındı.

Türkiye Kupası maçları da Lig TV'de...

DIGITURK Genel Müdürü Ertan Özerdem, kupa ihalesinde iki yıllığına 27 milyon dolar ödediklerini, kupanın yeni tarzının Süper Lig kadar popüler ve heyecanlı geçeceğine inandıklarını söyledi. Özerdem, bu inaçlarının, yüksek görünen bu rakam karşısında olumlu karar almalarında etkili olduğunu belirtti.

-Türkiye Kupası'nın adı değişiyor

Türkiye Kupası'nın statüsü ile birlikte, ismi de değişiyor. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan ihalede yayın haklarıyla beraber, kupanın isim hakkı dahil tüm ticari hakları da DIGITURK tarafından satın alındı. DIGITURK, Türkiye Kupası'nın yeni ismini önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacak.

-Türkiye Kupası'nın tadı değişiyor: Kulüpler daha çok kazanacak

Türkiye Kupası'nın yeni statüsü ve ticari haklarıyla birlikte, takımlarımıza yeni bir gelir kaynağı yaratılacak. DIGITURK ve sponsorların işbirliğiyle, Şampiyonlar Ligi finalinde olduğu gibi, Türkiye Kupası maçlarının öncesinde ve sonrasında muhteşem şovlar ve organizasyonlar gerçekleştirilecek. Lig TV üyeleri, zevkli, heyecanlı karşılaşmalarla birlikte, bu muhteşem şovları da izleyebilmenin ayrıcalığını yaşayacak.

-Türkiye Kupası'nda, UEFA Kupası modeli

Statüsü yenilenen Türkiye Kupası'na 36 takımın katılacağı Birinci Kademe maçları ile başlanacak. İlk turu geçen 18 takım ve Süper Lig 2004-2005 sezonunu beşinci ile onsekizinci sıralarda tamamlayan 14 takım, İkinci Kademe'de karşılaşacak. Birinci ve İkinci Kademe maçları tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak.

İkinci turu geçen 16 takım ile Süper Lig 2004-2005 sezonunu ilk dört sırada tamamlayan takımlar, grup safhasına katılmaya hak kazanacak. Her biri beş takımdan oluşacak, dört grupta tek maçlı lig usulü oynanacak maçlardan sonra, gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek finale çıkmaya hak kazanacak. Çeyrek final ve yarı final maçları, çift maçlı eleminasyon sistemiyle, final ise tek maç şeklinde oynanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız