SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Türkiye Okuyor' Kampanyası Malatya'da

A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından başlatılan Türkiye Okuyor Kampanyası için Malatya'da çalışmalara başlandı.

Türkiye Okuyor Kampanyası'nın başlatılması nedeniyle Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı İnci Sezer Becel, Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Kesriklioğlu, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve basın meslek kuruluşları temsilcileri katıldılar.

Vali Halil İbrahim Daşöz, yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan Türkiye Okuyor Kampanyası’nın amacına uygun olarak Malatya'da en iyi şekilde yürütüleceğini ve istenilen başarının elde edileceğini söyledi.

Kampanyada amacın toplumun her kesimine okuma alışkanlığını kazandırılmasını, okuma-yazma bilmeyen yetişkinlerin eğitilmesini ve bilgisayar kullanımının yaygınlaştırılmasının hedeflendiğini söyleyen Vali Daşöz, bu kampanya ile kitabın günlük hayatımızın bir parçası haline getirileceğini belirtti.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ise kampanyanın Malatya'da başarılı bir şekilde yürütülmesi için alt yapı çalışmalarının başlatıldığını ve bu kapsamda İl Yürütme Kurulu'nun oluşturulduğunu kaydetti. Bulut, Vali Halil İbrahim Daşöz başkanlığındaki Malatya İl Yürütme Kurulu'na Belediye Başkanı, Türk Silahlı Kuvvetleri Temsilcisi, Milli Eğitim Müdürü, Kültür ve Turizm Müdürü, üniversite temsilcileri, Halk Kütüphanesi Müdürü, TSO Başkanı ESOB Başkanı, Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri, Malatya Eğitim Vakfı, MİAD, basın meslek kuruluşları, Yardım Sevenler Derneği, muhtar dernekleri, Cem Vakfı Başkanı, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi, eğitim iş kolundaki sendika şubeleri, Kahveciler Odası Başkanı ve Özel Dershaneler Birliği temsilcilerinin üye olarak katılacağını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız