SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye Önemli Bir Virajda"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:52:09
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Hekimhan ilçesini ziyaret ederek, burada parti yöneticileri ve AKP Belediye Başkanlığı aday adayları ile istişare toplantısı yaptı.

AKP İlçe Binası’ndaki toplantı da konuşan Milletvekili Çalık, “Hekimhan’dan hem genel ve hem de yerel iktidarı istedik. Hekimhan bize genel iktidarı verirken, yerel iktidarı çok gördü. Beldeleri aldık ama ilçe belediyesini alamadık. Bugün bu güzel fotoğrafta Allah nasip ederse, hedefimiz 2014’deki yerel seçimleri almak. Bu Türkiye’nin geçtiği çok önemli bir virajdır. Ben biliyorum ki bu partinin misyonunu taşıyan arkadaşlarım, yarın aday olmadıklarında da ‘ben yinede burayım’ deyip yolumuza beraberce devam edeceğiz. 12 Eylül 1980 darbesini en ağır yaşayan ilçelerden birisi Hekimhan’dır. İnsanların en fazla hapishaneye atıldığı ilçelerden birisi Hekimhan’dır. Ceza çektirilen ilçe Hekimhan’dır. 12 Eylül darbe sürecini yaşamış bir ve darbeleri çok ağır bedellerle ödeyen bir ülke olarak biz artık darbelere dur diyen, demokrasiden yana olan, ekonomik, sosyal devlet anlayışını Türkiye’ye oturtan AK Parti ile yolumuza devam etmek zorundayız. O nedenle bugün birlik günüdür. Biz 12 Eylül’ü yapanları, darbeleri yapanları, hepsinden tek tek hesap soran yegane iktidarız. O yüzden hangi siyasi partide siyaset yaptığımızı herkesin çok iyi bilmesi ve görmesi lazım” dedi.

Toplantıda Hekimhan ilçesinde AKP’den aday adayı olan isimler, Milletvekili Çalık’a seçimde birlikte çalışma sözü verdi.

Hekimhan’a yapılan hizmetler konusunda da bilgi veren Milletvekili Çalık, “Hekimhan’a devlet hastanesi yapmak AK Parti iktidarına nasip oldu. Biz ne söylediysek yerine getiriyoruz. Kurşunlu’ya Aile Sağlık Merkezi’ni kurduk çalışmalarımız devam ediyor. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Taşhan Köprülü Mehmet Paşa Hamamı’nın onarımını ve çevre düzenini yaptık. Malatya-Sivas duble yol çalışması başladı. Bu yolun çalışmalarını hep birlikte takip ediyoruz. Bu yoldan Hekimhan, Kuluncak ve Yazıhan ilçemiz yakından faydalanacak ve ulaşım bu bölgemizde rahatlayacak. Hekimhan ilçesinde MTA tarafından maden araştırmaları ve projeleri yoğun bir şekilde sürdürülüyor. Hekimhan İlçemize bir Meslek Yüksekokulu kazındırdık. Önce bir hayırsever vatandaşımız katkı verdi, ardından Kalkınma Bakanlığı’ndan 3 milyon TL ödenek aktardık. Hekimhan’ın yıllardan beri yaşamış olduğu içme suyu sorunu AK Parti döneminde çözüldü. Yamadağı’ndaki içme suyunun tahsisini Hekimhan Belediyesi’ne yaptırdık. Hekimhan’ın içme suyu sorununu kökten çözüyoruz. Yaptığımız icraatlar yapacağımız işlerin teminatıdır, garantisidir” diye konuştu.

Toplantıda bulunan AKP  İl Başkan Yardımcısı Mahmut Özer, Milletvekillerin Malatya’da her gün bir ilçeye giderek köy köy vatandaşları ziyaret ettiklerini söyledi.

Çalık, beraberindeki AK Partililer, bir süre Hekimhan ilçe merkezindeki esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız