SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Türkiye Sahipsiz Değildir..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşları tarafından "Bölücülere sesleniyoruz, Türkiye sahipsiz değildir" başlıklı ortak bildiri yayımlandı.

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, Türk Ocağı'nda düzenlediği basın toplantısında, ortak imzalı basın açıklamasını okudu.

Sivil toplum kuruluşları tarafından hazırlanan ortak bildiride, "Milletimizi bölmeye ve birbirine düşürmeye yönelik olarak son günlerde şer odaklarınca çeşitli vilayetlerimizde sergilenmek istenen oyunları hayret ve ibretle takip etmekteyiz. Malatya'da faaliyet gösteren vakıf, oda, sendika ve dernekler olarak diyoruz ki biz bu filmi defalarca seyrettik ve gerekli dersi aldık. Biz bu aziz vatan üzerinde sergilenmek istenen oyunlara gelmeyiz ve kimseye de müsaade etmeyiz. Hepimiz bir ulu çınarın dalları, ayrılmaz parçalarıyız. Biz hepimiz bir kilimin desenleriyiz. Farklılıklarımız ise bu kilimin güzellikleridir. Konu vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü olunca nasıl kenetlendiğimizi dost düşman herkes bilir. Devletimizin ve milletimizin bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan bir anlayışı temsil ediyoruz. Bu vatan, bu bayrak, bu din bizim. Dökülen her damla kan, her damla gözyaşı, yıkılan her yuva bizim. Bilinmelidir ki Türk milleti bölünme kabul etmez, mukaddes bir bütündür. Gerektiğinde canı seve seve verecek kahraman ordumuz, güvenlik güçlerimiz var. Aziz milletim rahat ol. Biz değil hainler, bölücüler ve onlara destek veren yerli işbirlikçiler düşünsün" ifadeleri yer aldı.

Bildirinin altında imzaları bulunan sivil toplum kuruluşları şunlar:

"Malatya Gazeteciler Cemiyeti, Malatya Eğitim Vakfı, Eczacılar Odası, Tabipler Odası, Dini ve Milli Hizmetler Vakfı, Fahri Kığılı Diyanet Sitesi Vakfı, Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı, Türk Ocakları, Şehit Aileleri Derneği, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği, 2. Organize Sanayi Bölgesi Derneği, Ülkü Ocakları, Dirijanlılar Derneği, Baskilliler Derneği. Palulular Derneği, Alikanlılar Derneği, Parcikanlılar Derneği, Pütürgeliler Derneği ve Kamu-Sen Malatya Temsilciliği".

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız