SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye Şampiyonası Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:31:04
Türkiye Şampiyonası Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları tarafından düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası açılış töreniyle Malatya'da başladı. 

Yakınca Spor Salonu'nda açılışı gerçekleştirilen şampiyonaya 19 erkek, 19 bayan olmak üzere 38 okul katılıyor. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, yıldızlar kategorisinin geleceğin milli takımlarını ve sporcularını oluşturması adına çok önemli bir kategori olduğunu ifade etti.

Fındıklı, Malatya'da düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu olan sporcuların geleceğine göz kırpacağını belirterek, milli takımlara birçok sporcu çıkacağına emin olduğunu dile getirdi. 

Sporculara şampiyonada başarılar dileyen Fındıklı, "Kayısıların çiçek açtığı bir dönemde inşallah sizlerde geleceğin milli takımlardaki çiçekleri olarak meyvelerinizi verirsiniz" dedi.

Fındıklı'nın konuşmasının ardından müsabakalar başladı. 80 bayan, 80 erkek olmak üzere 160 sporcunun mücadele ettiği Türkiye Şampiyonası 10 Nisan'da sona erecek. Şampiyonada, 23 hakem görev yapıyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız