SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye Şampiyonası'na Katılacaklar

0
Güncellendi - 2018-04-04 03:27:06
Türkiye Şampiyonası'na Katılacaklar
A- A+ PAYLAŞ

2018 Okul Sporları Satranç Grup Yarışması Elazığ Bölge Yarışmasında Malatya Fen Lisesi Gençler kategorisinde bölge birincisi oldu. Malatya Fen Lisesi, Kütahya'da yapılacak olan 2018 Türkiye Okullar Satranç Şampiyonasında bölge ve Malatya'yı temsil edecek.

2018 Okul Sporları Satranç Grup Yarışması 29 Mart-2 Nisan tarihleri arasında Elazığ'da gerçekleştirildi. 18 ilden 44 takım ve 245 sporcunun katıldığı yarışmada, Malatya Fen Lisesi, Gençler kategorisinde birinci oldu ve Türkiye finallerine katılma hakkını elde etti.

  Spor Genel Müdür Müdürlüğü tarafından Türkiye Satranç Federasyonu ve Ana Sponsoru Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla düzenlenen Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği 2-6 Mayıs tarihleri arasında Kütahya Yeni Spor Salonu'nda gerçekleşecek.

  81 ilde gerçekleşen mahalli yarışmaların ardından Adana, Elazığ, Kırıkkale, Manisa, Tekirdağ ve Trabzon illerinde düzenlenen grup yarışmalarında finale yükselen okul takımları Türkiye Birinciliğinde zirve mücadelesi verecekler.

  Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği Final Yarışmasında, 126 okul takımı yarışacak.

  Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde genel ve kız okul takımları, bu zorlu maratonda kendi kategorilerinde ilk dörde girip Türkiye derecesi elde etmeye çalışacaklar.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Cemal Gürsel Toy (6 yıl önce)
    Bölge 1.si olan Malatya Fen Lisesi Satranç Takımı öğrencilerini ve öğretmenlerini tebrik ediyor, Türkiye Okullar Satranç Şampiyonasında da başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla