SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye Şampiyonasında Başarılı Oldular

0
Güncellendi - 2018-06-09 02:29:11
Türkiye Şampiyonasında Başarılı Oldular
A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Yeşilyurt Mahmut Çalık Anadolu Lisesi Samsun’da yapılan Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonasında önemli başarılara imza attı.

“16 Sporcuyla Malatya’yı Temsil Ettiler”

2017-2018  sezonunda spor  tırmanışı  branşında   İl  yarışmasında  Genç  erkek (A)’da  Malatya birincisi,  Genç  Kız (B)’de  Malatya birincisi,  Genç  Erkek (B)’de  Malatya  ikincisi  ve Genç kız (A)’da Malatya ikincisi olan Mahmut Çalık Anadolu Lisesi

4-7  Haziran  2018  tarihleri  arasında Samsun’da  yapılan  Spor  Tırmanışı Türkiye  Şampiyonasında  16  sporcuyla   Malatya'yı  temsil  etti.

“Edanur Karakeçili Türkiye ikincisi Oldu”

Başarılı  sonuçlara  imza atan Mahmut  Çalık  Anadolu Lisesinden Edanur  Karakeçili Genç (B) kızlarda   bireysel  kategoride  Türkiye  ikincisi, Genç (B) Kızlarda  takım  halinde  Türkiye  ikincisi, Genç  Kız (A)’larda  Türkiye dördüncüsü, Genç (A)  erkeklerde  Türkiye beşincisi ve  Genç (B)  erkeklerde  Türkiye  altıncısı  oldular.  Genç (A) kızlarda bireysel kategoride Türkiye ikincisi olan Edanur Karakeçili çok mutlu olduğunu ve bu başarının kendisi için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu söyledi. Diğer sporcular da, önümüzdeki yıllarda öğretmenlerinin desteğiyle daha büyük başarılara imza atacaklarını ifade ettiler.

“Büyük Gurur Kaynağı”

Mahmut Çalık Anadolu Lisesi Müdürü Abuzer Uludağ yaptığı açıklamada elde edilen bu önemli başarının hem okulları için, hem de Malatya için büyük gurur vesilesi olduğunu, öğrenci ve öğretmenleriyle gurur duyduğunu, bu başarıdan dolayı  sporcuları özveriyle hazırlayan beden eğitimi öğretmenleri Erdem Batar ve Temel Ceylan’a, sporcu öğrencilerine, velilerine, okul-aile birliğine ve ayrıca katkılarından dolayı  Spor Tırmanışı  Okul  sporları Kurul  Başkanı  Dr. Öğretim Üyesi  Mehmet  Güllü'ye çok teşekkür etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız