SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye Şampiyonu Kardeşler

0
Güncellendi - 2017-01-27 17:24:24
Türkiye Şampiyonu Kardeşler
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı görme engelli sporcular, Muhammed Dönmez ile Ünal Dönmez, Türkiye Görme Engelliler Satranç Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Satranç Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Görme Engelliler Türkiye Satranç Şampiyonası, Antalya’da yapıldı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un sporcusu Muhammed Dönmez yıldızlarda, Malatyalı Ünal Dönmez ise genel kategoride Türkiye şampiyonluğunu elde etti.

Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, Ünal kardeşleri aldıkları başarıdan dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Toy, şampiyonanın Malatyalı sporcular adına oldukça başarılı geçtiğini kaydederek, “Malatya Yeşilyurt Görme Engelliler Spor oyuncusu Muhammed Dönmez, Yıldızlar kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu. Ayrıca Malatyalı sporcumuz Ünal Dönmez de genel kategoride Türkiye şampiyonu oldu. İki sporcumuzu da tebrik ediyorum” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız