SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye Şampiyonu Oldu

0
Güncellendi - 2018-02-19 21:58:15
Türkiye Şampiyonu Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Muay Thai Federasyonun 2018 faaliyet programında yer alan Gençler-Büyükler Bay-Bayan Ercan Özcan Türkiye Muaythai Şampiyonası 13-18 Şubat 2018 tarihinde Antalya’da yapıldı. Şampiyonaya katılan Malatyalı Eda Keskin Türkiye Şampiyonu oldu.

Ercan Özcan Türkiye Muay Thai Şampiyonası 13-18 Şubat 2018 tarihinde Antalya’da yapılan şampiyonada 59 ilden toplam 1223 sporcu katıldı. Şampiyon dönüşü ilgili açıklama yapan Milli Takım Antrenörü Ramazan Yavuz Şu ifadelerde bulundu:

“Malatya Muay Thai takımı olarak Ercan Özcan Türkiye Muay Thai şampiyonasına 1 idareci 2 Antrenör ve 17 sporcu ile katıldık. Çok zor ve çekişmeli geçen şampiyonada 1 sporcumuz birinci 1 sporcumuz ikinci 2 sporcumuzda üçüncü olarak derece yaptılar. Yürekleriyle mücadele eden bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Türkiye Muay Thai Şampiyonu olan 48 kg’da üst Gençler bayan sporcumuz Eda Keskin Avrupa ve Dünya şampiyonasında Ülkemizi ve Malatya’mızı temsil edecektir. Bundan sonraki şampiyonada başarılar diliyorum.” dedi

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız