SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Türkiye Tuhaf Bir Ülke!..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Kayseri Erciyes maçında çok önemli bir avantajı kaybettiklerini söyledi.

Doğan “Futbolcularımız maça gergin başladı, telaşlılardı. oyun ve pozisyon üstünlüğü tamamen bizdeydi. İlk yarıda 2, 3-0’ı yakalayıp içeri girebilirdik, 2 yarı golü yedikten sonra riskler aldık; gol bulduk. Ama 94. dakikada yediğimiz golle sahadan 2 puanımızı bırakarak ayrıldık” dedi.

Türkiye’nin “tuhaf bir ülke olduğunu ve bunu net olarak söylediğini” belirten Doğan tepkisizlikten yakındı. Doğan “Geçen hafta (Trabzonspor maçı) televizyon görüntülerinden bir penaltı pozisyonumuz çıktı. Buraya toplantıya gelirken oyuncuma (Senkerik) sordum, ‘faul yaptınsa söyle, beni medyanın önünde mahcup etme,’ dedim. Futbolcum, omuz omuza mücadele olduğunu söyledi” diye konuştu.

Futbolculara centilmenlik uyarısında bulunduklarını, ama Erciyes oyuncularının pozisyonu kaybedince kendilerini yere attıklarını anlatan Doğan, “Sakatlıktan dolayı topu dışarı atalım. Ama pozisyonu kaybeden kendini yere atıp, hakemden yardım bekliyor. Buna serzenişte bulunmak istiyorum” dedi.

Doğan sözlerini şöyle tamamladı:

“Malatyaspor güçlü ve iyi bir takım. Kamuoyuna buradan bir şeyler anlatmak istiyorum. Ama anlaşılmıyor. Malatyaspor birlik-beraberlik içinde olursa aslanlar gibi ligde kalırız. Yanlış anlaşılmasın, hakemden bir şey beklemiyorum. Ama biz de deplasmanlarda bu kadar yürekli hakem istiyoruz. Gerisini yetkililer düşünsün. Ziya Doğan yeri geldiği zaman konuşmasını bilir”

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur ise her iki takımın da iyi mücadele ettiğini belirterek “Malatyaspor da biz de kazanabilirdik. Her iki takımı tebrik ediyorum. İyi futbol oynadılar” dedi.

Uğur, hakem kararlarıyla ilgili bir soru üzerine “Sadece yan hakeme yanlış hareketleri konusunda bir şeyler söyledim. Şimdiye kadar hakemler hakkında konuşmadım, bundan sonra da konuşmam” karşılığını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız