SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye Üçüncüsü Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:01:51
Türkiye Üçüncüsü Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Boks Federasyonu’nun 2013 yılı faaliyet programı çerçevesinde Isparta’da düzenlediği Türkiye Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Boks Şampiyonasına katılan Fatma Dinç, Genç Bayanlar 48 kilogramda Türkiye üçüncülüğünü elde ederek, Malatya’ya döndü. 

Isparta’da yapılan Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası’na 4 bayan sporcu ile katılan Turgut Özal Boks Kulübü’nde Fatma Dinç, ilk kez katıldığı şampiyonada Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Turgut Özal Boks Kulübü Başkanı ve Boks Antrenörü Aziz Bayduz, şampiyonaya 4 sporcuyla katıldıklarını kaydederek, genç bayanlarda Fatma Dinç’in ilk kez katıldığı şampiyonada Türkiye üçüncüsü olduğunu söyledi.

Boks sporuna bayanlar yoğun ilgisinin olduğuna dikkat çeken Bayduz, boksta bayanların çıtasını daha da yükseltmek için çalıştıklarını ifade etti.

Türkiye Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Boks Şampiyonasında Genç Bayanlar 48 kilogramda Türkiye üçüncüsü olan Fatma Dinç ise, ilk kez gittiği şampiyonada üçüncülük elde ettiğini, gelecek seneki hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Milli Takım Boks Antrenörü Kemal Kargı da, Fatma Dinç’i elde ettiği başarıdan dolayı kutlayarak, iyi bir hazırlık döneminin ardından gelen başarının kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

Genç Bayanlar 48 kilogramda Türkiye üçüncülüğünü kazanan Fatma Dinç’e Turgut Özal Boks Kulübü tarafından eşofman hediye edildi.

Öte yandan Erzurum’da düzenlene Üniversiteler Arası Türkiye Boks Şampiyonasına Malatya İnönü Üniversitesini temsilen katılan Ahmet Bayduz, 56 kilogramda Türkiye ikincisi oldu.

Bayduz, bundan sonraki şampiyonalarda çok daha iyi çalışarak, Malatya’ya şampiyonluklar getirmek istediğini dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız