SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Türkiye Üretecek, Dünya Yiyecek'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da "Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli Tanıtım Toplantısı" yapıldı.

Malatya Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına, Vali Yardımcısı Enver Erdem, Tarımsal Üretim ve Geliştirme Merkezi (TÜGEM) Genel Müdür Yardımcısı Dr. Cevdet Akdeniz, Tarım İl Müdür Vekili Ramazan Aytekin, Elazığ Tarım İl Müdürü Rüştü Emir, Kayseri Tarım İl Müdürü Adnan Akay ve Adıyaman Tarım İl Müdürü Erdoğan Özer'in yanı sıra havza kapsamındaki illerin temsilcileri, şube müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Tanıtım toplantısıyla ilgili bilgi veren TÜGEM Genel Müdür Yardımcısı Dr. Cevdet Akdeniz, "Türkiye tarım potansiyeli oldukça geniş bir ülkedir. Özellikle son yıllarda tarımsal ürün ihracatımızda artış gözlenmiştir. Geçtiğimiz 2 yılda dünyada yaşanan global kuraklığa bağlı olarak tarım önemini giderek arttırıyor. Biz, gerek tarımsal üründe doğru ürünü üretebilmek, ihracat şansımızı arttırabilmek ve gelişmiş ülkelerdeki çiftçilerle rekabet edilebilir duruma gelmek amacıyla "Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli Tanıtım Toplantısı"nı değişik illerimizde yapıyoruz. Türkiye'de tarımsal ihracat her geçen gün yükseliyor. Türkiye bunu çok anmalı bir şekilde bu fırsatı değerlendirmelidir. Bizim sloganımız Türkiye üretecek, dünya yiyecek" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız