SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye Yenilmedi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:39:34
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Akçadağ İlçesi Belediye Başkanı Ali Kazgan, AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci’yi ziyaret etti 

Ziyarette konuşan AKP İl Başkanı Tüfenkci, 30 Mart seçimlerinin Türkiye için bir milat olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı;

"30 Mart ile Türkiye’miz ve Malatya’mız için yeni bir süreç başlamış oldu. Biz AK Parti olarak Büyükşehir ile beraber 11 ilçede yerel yönetimleri kazanarak, Türkiye genelinde Büyükşehir belediyeleri içerisinde 2. il olarak güçlü bir zafer elde ettik. Bu başarıda elbette ki tüm teşkilat mensuplarımızın, mahalle temsilcilerimizin, sandık görevlilerimizin emekleri büyük. Ancak Malatyalı hemşerilerimizin Başbakanımıza, Recep Tayip Erdoğan’a olan sevgisi, desteği tüm faktörlerin üstündedir.

Bizler seçim süreci boyunca hep şunu dedik, "Millet eğilmez, Türkiye yenilmez. Evet, millet eğilmedi, Türkiye yenilmedi. İnşallah bundan sonra da bu millet eğilmeyecek, Türkiye yenilmeyecek inşallah. Malatyalı, Akçadağlı hemşerilerim Büyük Türkiye’den, yeni Türkiye’den rahatsız olanların, Türkiye’nin kutlu yürüyüşünü durdurmak isteyenlerin kirli bir ittifak yaptıkları, çok kirli ahlak dışı, edep dışı kampanya yürüttüklerini gördü ve bunlara pirim vermedi."

Akçadağ’ın Malatya’nın siyasetinde ve gelişiminde önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Tüfenkci, "Akçadağ bugüne kadar yerel yönetimin yaptığı çalışmalarla ve merkezden aldığı destekler ile çok önemli hizmetler aldı. Bundan sonra ise Malatyamızla beraber Akçadağ ilçemiz için de yeni bir süreç başladı. Malatya Büyükşehir ile çok daha güçlü bir yapılanma içerisine girdi. Ben inanıyorum ki Ali Kazgan kardeşimiz de Akçadağlı hemşerilerimizden aldığı güçlü destekle çok güzel hizmetlere imza atacaktır" dedi.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ise yaptığı konuşmada İl Başkanı Tüfenkci’ye çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını iletti.

Kazgan’ın gerçekleştirmiş olduğu ziyarete Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya, Akçadağ Koordinatörü, İl Yönetim Kurulu Üyesi Cumali Altıntop ve partililer eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız