SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye'de Belki de Bir İlk.. 7 Milyon Maske Ürettik"

0
Güncellendi - 2020-05-04 02:28:24
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin koordine ettiği çalışmayla, bugüne kadar 7 milyon maske ürettiklerini ve bütün evlere maske dağıtımını yaptıklarını vurgulayarak, “Türkiye’de belki ilk defa bu oluyor, bütün evlere, sivil toplum kuruluşlarına, derneklere, meslek kuruluşlarına, Pazar yerlerine, marketlere, ören yerlerine, yani her yere maske dağıtımı gerçekleştiriliyor” dedi.

Esenler Belediyesi’nin youtube üzerinden yayın yapan Şehir Ekranı kanalında yayınlanan “Esenler’de Ramazan” adlı programa, dün akşam Malatya’dan görüntülü olarak katılan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2 Nisan 2020 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanları ile telekonferans yöntemiyle yaptığı toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan maske üretilmesi için talimat aldığını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koronavirüs için Malatya’da ne tür çalışma yapıldığını sorduğunu belirterek, “Ben de o ana kadar Malatya’daki tüm kurumların 100 bin maske ürettiğini söyledim. Cumhurbaşkanımız ‘Bu çok az. Malatya tekstil kentidir. Siz Malatya’daki tekstil müteşebbislerini toplayın, Malatya lojistik maske üretim merkezi olsun. Sadece Malatya ölçeğine değil, Türkiye’ye değil, dünyadaki ihtiyaç duyulan merkezlere ve mazlum insanlara da Malatya’dan üretilen maskeler gitsin” şeklinde talimat verdiğini belirterek, o günden bu yana 7 milyon maske ürettiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanından talimat aldığı günden, 14 Nisan’a kadar Malatya’daki müteşebbislerle 5 milyon maske ürettiklerini, bunu bir mektupla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bildirdiklerini ve 17 Nisan’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini arayarak teşekkür ettiğini söyledi.

“Türkiye’de belki ilk defa oluyor bu, çok iyi bir örnek olduk”

Gürkan, daha sonra Malatya’da ürettikleri maske sayısının 7 milyon olduğunu belirterek “Maskeler tüm evlere dağıtılıyor” dedi. Başkan Selahattin Gürkan, “Ha, biz Büyükşehir Belediyesi olarak da, biz bunun koordinasyonunu yapıyoruz. İki fabrikayla da biz anlaştık. Şu ana kadar Malatya olarak 7 milyon maske ürettik. Türkiye’de belki ilk defa bu oluyor” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın, 1 Mayıs 2020 akşam saatlerinde, Esenler Belediyesi’ne ait Şehir Ekranı TV’de yayınlanan “Esenler’de Ramazan” programına bağlanarak yaptığı açıklamalar şöyle:

“2 Nisan’da Sayın Cumhurbaşkanımız telekonferans yöntemiyle belediye başkanları ile bir toplantı yaptı. Sıra Malatya’ya geldiğinde, korona ile ilgili neler yaptığımız konusunda bizden bilgi aldı. Maske konusundaki çalışmalarımı hakkında da bilgi istediler. O tarihte Malatya’da, Halk Eğitim olsun, Üniversite olsun, Milli Eğitim olsun ve belediyemiz olsun ve sanayideki üretimin toplamı yaklaşık 100 bin maske üretimi vardı. Cumhurbaşkanımız ‘Bu çok az. Malatya bir tekstil kentidir. Siz Malatya’daki tekstil müteşebbislerini toplayın, Malatya lojistik maske üretim merkezi olsun. Sadece Malatya ölçeğine değil, Türkiye değil, dünyadaki ihtiyaç duyulan merkezlere ve mazlum insanlara da Malatya’dan üretilen maskeler gitsin’ diye bir talimat verdi Sayın Cumhurbaşkanımız.

Valimizi de yanımıza alarak…

Cumhurbaşkanımızdan aldığımız bu talimat üzerine Valimizi de yanımıza alarak birlikte, müteşebbislerimizle yapmış olduğumuz toplantıda 14 tane tekstil müteşebbisimiz bu işe, ‘Cumhurbaşkanımızın talimatı başımızın üzerindedir’ dediler. Biz de o arada yine Cumhurbaşkanımızın talimatları ile Ticaret ev Sağlık Bakanlarımız ile görüşüp bunların kumaşlarının temin edilmesi ve bir grubun önderliğinde diğer gruplarında buna entegre olması noktasında çalışmaları başlattık ve çok sürdü bu çalışmalar.

Cumhurbaşkanımız bizi arayarak teşekkür etti

Bu kapsamda yaptığımız çalışmaları, 14 Nisan’da Sayın Cumhurbaşkanımıza bir mektupla bildirdik. O dönemde, Malatya’da 5 milyon maske rakamına ulaştık. 17 Nisan’da da Sayın Cumhurbaşkanımız bizi telefonla aradığında, hem mektubu okuduklarını hem bize teşekkür ettiklerini ifade ettikten sonra maskenin daha yüksek seviyelere çıkarılması noktasında ikinci bir talimatları oldu. O arada Sağlık Bakanımızın da aynı yönde bir talimatları oldu. Şu anda Malatyalı müteşebbislerin de içinde bulunduğu gruplar tarafından Türkiye’nin 400 değişik merkezinde günlük 10 milyon maske var.

Şu ana kadar Malatya olarak 7 milyon maske ürettik

Ha, biz Büyükşehir Belediyesi olarak da, biz bunun koordinasyonunu yapıyoruz. İki fabrikayla da biz anlaştık. Şu ana kadar Malatya olarak 7 milyon maske ürettik.

Bu maskeleri tabii ki çevre şehirlere de isteyenlere de, Malatya da da… Türkiye’de belki ilk defa bu oluyor, bütün evlere, sivil toplum kuruluşlarına, derneklere, meslek kuruluşlarına, Pazar yerlerine, marketlere, ören yerlerine, yani her yere maske dağıtımı gerçekleştiriliyor. Çağrı merkezlerimize ulaşan talepler içinde adreslerine teslim edilen bir çalışma usulü benimsedik. Bu anlamda da hakikaten güzel bir örnek olduk, güzel bir rol model oldu”.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

110 yorum yapılmış

  • turhan er (3 yıl önce)
    sayın başkanım yedi milyon masge yapıldıgını ifade ediyorsunuz ve dağıli.tıldığını söylüyorsunuz size inanıyorum fakat daha almayan çok mahle var size sağlıklı bilgi verildiyine inan mıyorum elamanlar hasan bey caddesine geldiler bazı binalara koliyle girdiler. gördüm pencereden elamanlara sordum. abone numarasına göre dağıtıldığını söylediler fakat kat sakinlerine sorduğumda olumsuz cevap aldım elamanlarınız tarafından sağlıklı dağıtım yapıldığına inanmıyorum ? dağı tıysa kime teslim edilmiş muamma
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Gardaş!bir sussan daha iyi olacak gibi,kendine de bize de yazık etme.Bir yılı geçti. Sıkıldık gerçekten..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet s (3 yıl önce)
    Uçbağlar mahallesine hala maske dağitilmadi.Neyin reklamini yapiyorsunuz.Yok 200 kisilik ekip kurulmuşta.virus bitecek hala maske yok.boyle iş bilmezlere Malatya emanet edilmez.yazik bu millete.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulvahap (3 yıl önce)
    Eski Başkanın ekibi böyle dağıtır Baskanım ekibini güncelle derim büyük sıkıntılar var halk bunu konuşuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Baskan Fırat mah hast cadesinede maske gelmedi hani büyükşehir maske dağıtıyordu yaklaşık 40 gün oldu selattin gurkan tv de verha uretiyoruz diyorsun ancak malatyali neden faydalanmiyor şehir in merkezindeniz bize niye gelmiyo 2 husus eski devlet hast karşısında atil durumda yikik bir ev var adete pislik yuvası 40 defa belediyeye bildirdik ilgilenen olmadi büyükşehir battalgazi atiyor battalgazi büyükşehire gelin bir bakin sehir merkezinde iyi bir goruntumu üstelik bu salgin doneminde temizlik çok önemliyiken Cevapla
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    7 milyon maskeyi kime dağıttınız selo başkan çevre yolu altındaki mahlelere 1 tane maske dağıtılmadı anlatın kimse bu lafları yemiyor bunu bilin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yamaç (3 yıl önce)
    Bugün Selahattin başkanın paylaştığı tweette Selahattin Başkan bir yanına vali beyi bir yanına eski bakanımız Bülent beyi almış Malatya sokaklarını arşınlıyor. Birliktelik güzel şey tebrik ediyorum. Ama sayın valimizi belediye başkanımızı ve bakan beyimizi keşke diğer vekillerimizle birlikte görebilsek. Vali bey adeta siyasete alet olmuş 1 belediye başkanı ve 1 vekil dışında kimseyle görüşmüyor. Ak partinin valisi olmaktan öte, Ak parti içinde bir grubun memuru olmuştur. Ak parti il başkanı kayıp, partiyi toplamaktan aciz. Vali bey Selahattin bey Bülent bey bi grupta. Diğer vekiller apayrı iki grup halindeler. Malatya siyaseten bitmiştir!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent bey her zamanki gibi bir orda bir burda. İl başkanı bonusları topluyor ? Büyükşehir belediye başkanı vali bey ve Bülent beyi yanına almış boy gösteriyor. Vali bey her zamanki gibi gel denince geliyor git denince gidiyor? Diğer vekillerde AK partiyi bugünlere getirdik de ne oldu, millet bizi istemiyor diye ortaya çıkmıyor. Mehmet fendoğlu işini bilen vekil, partisinin işlerini çok güzel gördürüyor ? Veli ağbaba her zamanki gibi Malatya’yla işi yok mecliste sağa sola çatıyor. -Anlayacağın dostum siyaset bu, yukardakiler neyi görmemizi isterse onu görüyoruz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (3 yıl önce)
    Elin oğlu asi için, ilaç için seferber olur, guvur ama onlar, bizim muslumanlar da maske üretiminde rekor kirdik, dünyayı maskeye bogduk deyip caka satarlar,
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 yıl önce)
    Helal olsun başkanım 7 milyon maskeyi Malatya hariç nereye gönderdin acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 Malatya (3 yıl önce)
    Başkan benim anlamadığım kordine diye bahsettiğin şey ne ki bunu çıkıp belediye başarısı gibi anlatıyorsun, ha ayrıca maskelerden ABD'ye yardım yardım yapıyoruz her şeyi çözmüş gibi. ABD'den de YPG'ye malzeme yardımı yapılıyor. Yani maskeler bu halkın düşmanlarına ulaşıyor. Üretmeyle problemler çözülmüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali seydi (3 yıl önce)
    Başkan maşallah vali beyi personeli gibi yanımıza alarak konuşuyor vali bey susuyor.bizmi unuttuk bürokrasiyi yoksa onlar mı doğru yapıyor?Biri artık dur demeli bunca abartı ve yalana
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeynal (3 yıl önce)
    İşiniz gücünüz şov kimin tesisinde kime ürettiniz biz niye görmedik bunları.hakkıyla yapan varsa oda lc waikiki üretiyordur onun reklamını sen yapıyorsun sanki belediyeyi uçurdular şimdi maske şovu yapıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Demet (3 yıl önce)
    Açıklamaya bakarmısınız ya Valimizi de yanımıza aldık gittik yahu Vali devlettir askerlik arkadaşın yada yanında çalışan maaşlı personel mi daire başkanımı bu nasıl bir açıklama gaflet uykusuna dalmış başkan kendini herşeyden herkesten üstün görmeye başlamış Mağrurlanma Padişahım Senden Büyük ALLAH ( cc ) var kibir gurur bencilik herşey mevcut maşaallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Gardaş hani biz niye görmedik maskeyi çöşnükte oturuyorum ne kapımızı çalanı gördük nede bir maske dağıtıldığına dair bir anons felan belli ki başkanım bizimle eğleniyi başkaca açıklaması izahı yoktur bu durumun başkanımız bizim popülist bir başkan olduğu için sever böyle açıklamaları ama arkası kiraz bahçesi bazı paralı troller var yazmışlar yok geldi yok nankörlük etmeyin türkiyede dünyada bir ilkmiş falan filan elini vicdanına koysun troller belli ki idareye yakın trol hesaplar bunlar 7milyon maske dağıtılmış güya ozaman dağıtılan adreslere baksınlar çöşnük varmı eşref bitlis var mı inderesi var mı artık bu gerçekliği olmayan asparagas söylemlerden yorulduk
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetcik (3 yıl önce)
    Manas evleri Harzemsahlar sitesine maske falan gelmedi...önceliğin Malatyada her ev değilse niye cikip ta 7 milyon maske ürettik demogojisi yapiyosunuz.Artik millet bu siyasetinizi yemiyor.Millet uyanmaya başladı artık laf değil icraat yapın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Şazi (3 yıl önce)
    7 milyon değil rakamı doğru söyle. Birde sen üretmedin organizedeki fabrikalar bedava üretti. Vali beyin aracılığıyla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (3 yıl önce)
    Benim bir suçum yokken beni işten çıkardılar maskide şirkette çalılıyordum 5 ay Toki taksidimi ödüyemedim Benim yerime başkasını aldılar Ahmet Çakır bundan iyiydi bari kimsenin ekmeğiyle oynamadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziyaaa (3 yıl önce)
    Başkanda malatyayı nankörlükle suçladı şimdi trollere bakıyorumda aynı başkanın ağzından konuşuyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Leandro (3 yıl önce)
    Bu baskan cok komik fabrikalarin diktigi maskeyi belediyenin hizmeti olarak lanse eden bi baskanimz var
    0
    0
    Yanıtla
  • Esim ve bana toplam 5 maske verildi.ortalama 1 ay icin Soruyorum size Biz millet olarak. Bir iyilik yapinca hangi kurum olursa olsun. Iyiligin altina bir isim yapistirma hastaligi var bunu maske dagitimindada gorduk.ya kardesim kendi paranla yapiyosan yaz bir sey diyen yok .su mubarak ramazan ayinda bile yapilan yardimlari sova donusturen baskanlarimiza soruyorum kimin yapasi ile caka satiyosunuz.yukarda ALLAH var unutmayin
    0
    0
    Yanıtla
  • AKAB (3 yıl önce)
    Maske gelmedi çöşnuge ama selattine guvenecek halim yok..arkadasim sagolsun adanadan 100 adet yolladi dua ettim...selattin de bekledigimzi gibi cikmadi..malatya resmen şokta....Çakir i begemezdim..şimdi arar oldum..bari mutevazi ve sempatikti..malatyasporu super lige cikardi...trambuslerle yolcu yogunlugunu azaltti...alt gecitlerle tragigi azcikta olsa rahatlatti....
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (3 yıl önce)
    Biz F.Kayahanda oturuyoruz.Evde esime ve bana 2 poşet yani 10 adet maske verilmesi gerekirken 5 adet verildi.7 milyon rakamı şayet doğruysa en az 10 adet maskenin bize verilmesi gerektiği açık.Demekki adaletli bir dağıtım yapılamamış.Sizi tebrik etmiyor,dağıtımda yapılan haksızlığı kınıyoruz.Fiyasko
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Başkanın ekibi kötü yorumları bastırmak için gelmişler :) arkadaşlar Başkanı eleştirme hakkı yok mu milletin ? Eleştiri yapanları neden hemen nankörlükle suçluyorsunuz ? Çok komiksiniz gerçekten komiksiniz.Tek tek herkese verilecek cevap var da ! Ne gerek var ? Değmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz kimin ekibisiniz bu kadar rahatsız oluyorsunuz.Eleştirme hakkı varda bir adamı sevme hakkı yok mu? İstiyorsunuz Selahattin Gürkan hep kötü anılsın...Geçeceksin o işleri kardeşim!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (3 yıl önce)
    Selahattin Başkan fabrikaları gezdiği zaman burda defalarca yazıldı. Yarın bir gün milyonlarca maske ürettik diye açıklama yaparsa şaşırmayız diye. Ve beklenen oldu. Selahattin Başkan anlatacak bir proje ve icraat bulamayınca ozel sektörün fedakârlıklarını kendi hanesine yazmaya çalısıyor. 7 milyon maskenin kaçını siz ürettiniz? Yapma Başkanim bizimle dalga geçmeyi bırakın Allah aşkına. 1 sene geçti. Bir gün Haci Uğur Polatı arayacağım 40 yıl geçse aklımda geçmezdi. Bilbordlarda boy boy fotoğrafla şov yapmayı bırakın, Malatyayı gelecege taşıyacak projeler üretin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Züleyha Koşar (3 yıl önce)
    Adamlar gece gündüz evimize evinize maske getirmek için çabalarken bazılarının bu nankörlüğü ve memnuniyetsizliği de beni deli ediyor. Ya Türkiye'de ilk ve tek sadece bizim belediyemizde yapılan bir hizmet. Bana da daha yeni ulaştı maske ama ulastı. Bu süreçte sıkıntıya girmemek için sabırlı olmak ve bizler için elinden geleni yapmaya çalışan Selahattin başkana destek olmak vatandaş olarak hepimizin vazifesi.. ben şahsım adına hepsine teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zaten senin gibi düşünenlerin yüzünden maske bile bize bulunmaz bir hizmetmiş gibi algılanıyor.Bir işi ya yapmıyacaksın yada hakkını vereceksin 5 adet maske afiş kadar resimle böyle hizmette olmaz kimse kusura bakmasın...Bari onuda becerebilseler onuda yüzüne bulaştırdılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mavi (3 yıl önce)
    Başkanım siz yolumuzdan şaşmayın. Meyve veren ağaç her zaman taşlanır demekki doğru yoldasınız. Yaptığınız çalışmaları gün be gün takip eden biri olarak özellikle maske dağıtımından çok memnun kaldık. Kapımızın zilini çalan personel mütevazi bir üslupla hem maskemizi hem de imsakiyeyi verip gittiler. Daha ne olsun devlet ayağına geliyor bir sıkıntın bir sorunun var mı diyor eskiden bunları gördük mü kii... Bence herkesin öncelikle şükür etmesi lazım.. İçin özeti Allah devletimize zeval vermesin. Amin
    0
    0
    Yanıtla
  • SinanA (3 yıl önce)
    1 kez PTT, 3 kez e-devlet ten başvurdum gelmedi. Eczaneye gidip TC verince sıra daha gelmemiş denildi. Belediye dağıtacak denildi, nihayet dedik. Bekle bekle o da gelmedi. Sorduğumda TLF numarası verip ara dediler. Aradım ses seda yok. Evdeki malzemelerden maske yapmaya başladık. Bundan sonra gelse de almayacağım. Bazıları Avrupa da parayla satıyorlar diye eleştiriyorlar. Keşke bizim ülkede de satılsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hazan (3 yıl önce)
    Sayın başkanım sag olun var olun maskeler kapılara getirildi ancak maskeleri yapanlara bir söz maskeleri takip biraz yürürseniz nefesiniz hizlandiginda maskenin yapıştığını ve nefes almayi zorlaştırdığını farkedeceklerdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Aygül (3 yıl önce)
    Maske dağıtımın dan dolayı Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Lakin yorumları okurken şaşırıyorum adamlar elini taşın altına koyup yapılmayanı yapıp ev ev maske dağıtıyor buraya gelmedi şuraya gelmedi demek de nedir. Belirli bir ekip sayısı var adamlar canla başla yetiştirmeye çalışıyor. Biraz daha sabır ve sükunetle beklemek en doğrusu yapılan iyiliği karalamak Malatyalı'ya bizlere yakışmaz vesselam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şakşakçılıkta sana yakışmaz gardaşım. Tuzun kuru sanırım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Bazı arkadaşlara kızıyordum ekmeği karneye bagladiniz diye oda şimdi bana ne oldu maskede mesaja bağlandı diyor sayın başkanım lütfen maskeleri ilimize dagitirmisiniz .
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (3 yıl önce)
    bu yedimilyon maskenin bir tanesi bile fırat mahallesi Naif sokak sayman Apartmanına niye uğramadı bu adresi sosyal medyada 12 defa paylaştım şimdide burada söylüyorum Fahri Kayahan da ve semt pazarlarında 3 5 maske dağıtıp şov yapmayın benim bu dediğim yer malatyanın en eski sokağı herkes kendi reklamının peşinde vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • Beyza (3 yıl önce)
    Gururumuzsunuz. Malatya üretim üssü olmaktan gurur duyuyor . Her alanda böyle ilerlemek dileğiyle . Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın Sayın baskanım .
    0
    0
    Yanıtla
  • yazihanli (3 yıl önce)Beyza isimli kullanıcı yorumuna
    Sanki başkanın üretim yapmış ya... Ya kardeşim az aklımızla dalga gecmeyi bırakın. Aklımız bize zaten zor geliyor... Birde sizinle uğraşmayalım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Horata (3 yıl önce)
    Bir vatandaş olarak yaptığınız çalışmayı takdir ediyorum. Bu çalışma aslında diğer belediyelere örnek olmalıdır. Sosyal belediyecilik anlamında da ileri bir adımdır. Başkanım bu zor günlerde bir de gülümser caddesine ve Alpaslan Türkeş bulvarına da yeni bir yüz kazandırdığınız için sağolun
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat44 (3 yıl önce)
    Maske gelmedi diye kendilerini ortaya atanlar buseferde maske gelmiş yani nolmus 3 kuruşluk maske ile bisey yapmışsıniz diyor, gerçekten bu başkan ağzıyla kuş tutsa boş.. Kendi adıma bu ilki başardığı için tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Bu maskeler nerde sayın başkanım sadece telefonuma mesaj geldi 5 tane maske alabildim 50 günde 5 maske başka maske yok parayla bile bulamıyoruz bu maskeleri ilimizde lütfen evlere dagitiniz biraz önce bir haber beni çok üzdü sözde müttefik ve dostumuz ABD PYD ye virüsle ilgili yardım malzemesi göndermiş .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (3 yıl önce)
    BAŞKANIM ALLAH PEYGAMBER AŞKINA ARTIK BİRAK BU REKLAMLARİ. PROJE GELİSTİR 1 yil bitti gitti ortada asfalt kaldirim var yazik bu millete diyecem ama millet boyle istiyor hele oy verenlere bir ustune hala ufurukten destek verenlere kelime bulamiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)Malatyahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın başkanım ben hangi partiden olursa olunuz sizin sahsiniza oy verdim maalesef hayal kırıklığına uğradım tek tesellim sizin durustlugunuze olan inancımin devam etmesidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya’lı (3 yıl önce)
    Sayın Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Maske ve imsakiyemiz evimize kadar geldi. Durmak yok yola devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Durmak yok gerilemeye devam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Akıllı deli (3 yıl önce)
    Demek oluyor ki maskeye denk gelme şansım 7 milyonda bir çünkü henüz maskem gelmedi ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Köylü (3 yıl önce)
    Sanki kendi parası ile yapmış gibi birde kendi adını bastırmış yazık şu kriz zamanında bir kuruş bile boşa harcama yapmamamız gerekirken nedense hic dikkat edilmiyor. Bide şu kaldırım yapma işlerine son verin bu zamanda yapılacak iş mi bu Allah tan korkun biraz köylerde doğru dürüst yol asvalt yok yapacaksanız onları yapın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Darül rıfat Seçkin insanların şehri Dünyada bir ilk Türkiyede bir ilk Bize bunları ezberlettin selahattin başkan Biraz da ıcraat yap.. Boş laflar baydı artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazıhanli (3 yıl önce)
    Bu millet rahatlığında rahatlığını istiyor canım..... degilmi bsskannn
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (3 yıl önce)
    Sanki abd 'yi yeniden keşfetmiş bize. Maskeyi kime dağıttınız. Ekmek kime dağıttınız. Hep vitrine oynuyorsunuz sayın başkan. Fırat mah. Halen sizden hizmet bekliyor nerdesiniz. Hani dezenfekte yapıyordunuz çöp konteyner lerini caddeleri sk. ları. Hep vitrine çıkıp tv.lere şunu yaptık bunu yaptıkla kimseyi kandırmayın sayın başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemşit (3 yıl önce)
    Ne büyük olay! Sanki dünyanın en büyük ve bilinmeyen bir teknolojisini ya da yazılımını bulmuş.. 3 kuruşluk kullan at maskesiz 3 ay geçti. Virüs yaylalı ise aslında 5 ay oldu. 5 ay, olmadı 4 ay olmadı 3 ay önce kentin giriş çıkışlarını kontrol altına almadınız, o kadar insan virüs kaptı, ekonomi durdu, millet evlere kapandı bunları anlatın. Kullan at maske 2 gün önce getirildi 1 paket. Sıradan bir bez parçası. İçinde 5 tane var. Evde 4 kişi var. Kaç gün gidecek dersiniz? Poşetin içinde koskoca bir de etiket var. Belediye ve başkanın en büyük puntolarla ismi. Eyy Gürkan! O dandik maskeleri kendi paranla mı aldın üzerine de dev puntolarla adını yazdırıp bir de etikete para veriyorsun ve o etiketleri poşetlere tıkmak için emek harcatıyorsun? Bu nasıl bir şey'dir? Bu açıklamalar sıktı artık. Ayrıca, o billboardlardaki belediye başkanları fotoğraflarını da indirsinler. O suratları sürekli görmekten bıktık. Belediyenin her faaliyetine 1,5 metrelik bir başkan fotoğrafı eklenip caddeleri donatıyorsunuz. Bu nedir ya! Bir başka ülkede gördünüz mü böyle işler? Eyy belediye başkanları! Siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Milletin oyu ile çalışmak üzere göreve getirilince kendinizi kutsanmış, insanüstü bir varlık olarak mı görüyorsunuz? Ayıptır Ayıp!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (3 yıl önce)Cemşit isimli kullanıcı yorumuna
    Haklısın Soykan parkının önünde el dezenfekte aparatı var İnsanlar ne olduğunu bilmiyor. Çünkü Battalgazi belediye başkanı ismi daha ön planda
    0
    0
    Yanıtla
  • ismet (3 yıl önce)
    Sayın başkan bütün evlere maske dağıttık diyorsunuz; ama Fırat mah. Erenler sokakta oturuyoruz , henüz maske görmedik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk (3 yıl önce)
    İşinize gelen yorumu paylaşıyor İşinize gelmeyeni paylasmiyorsun admin.... Anayasanin 26. maddesini hatırlatırım size. ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih Sezgin (3 yıl önce)
    Allah şahittir henüz maske falan görmedik biz.Ancak başkanın dünyada bir ilk yaptığına şahidim;dünya sağlıkla ilgili bir tehdit altındayken ve bilim insanlarından maskenin korunmak için önemine vurgu yapılırken ve biz maske beklerken başkan belediye binasının önünde kürsü koydurup,milleti toplayıp tören yaptı!!!Bu dünyada bir ilkti!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (3 yıl önce)
    Dağıtım işini kim ayarladıysa daha etkili olabilirdi.yinede teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (3 yıl önce)
    İnanın bir malatyalı olarak artık gülmüyorum..sadece üzülüyorum.Bu şehir iddiaların şehridir.Her konuda söyleyeceği fikir ve düşünceleri vardır Malatyalının.Okur,araştırır,özgüveni yüksektir.Ama çarpıtmaz Malatyalı,hakikatten ayrılmaz,olmayan şeylere olmuş demez,sabah akşam tekrara düşmez Malatyalı..Biz böyle blriz.böyle yaşarız bu şehirde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat (3 yıl önce)
    Malatya nüfusu 800.000 ve sen 7 milyon maske diyon...Şener Şen Ziya karakteri bu: aslan kadar aslan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (3 yıl önce)
    Bize geldi yalan yok Abdulgaffar mahallesine 5 adet geldi, sağolsun Başkan ama edevletten 4 kez başvurmama rağmen gelmedi, 7 milyon maske konusuna gelincede abartmayı seven bir toplumuz hele de Malatya bir lafın birde gölgesi oluyor, gölgesiyle 7 milyon olmuştur, ortalama 800.000 nüfus var 1 milyon ikiyüz bin maske dağıltılacaktı yazılanlara bakılırsa heryere gitmemiş, dağıtıldı diyelim peki kalan 6 milyon maske nerde ozaman.
    0
    0
    Yanıtla
  • Azıcık gelişmeleri takip ettikten sonra yorum yazın. Malatya üretim üssü. Günlük üretim kapasitesi 7 milyon. Malatya ya dağıtılacak miktar değil
    0
    0
    Yanıtla
  • O kadarını biliyoruz, ben Malatya'ya hepsi dağıtılacak demedim, başkan bir defasında 1.200.000 maske dağıtacağını söylemişti ondan bahsediyorum, dikkat ettiysen saolsun belediyemizden maske geldi aldık ama 4 kez e devletten başvurdum gelmedi dedim, merkez üssü evet 7 milyon maskenin 1 milyonu Malatya'ya dağıldı diyelim, birçok kişi gelmedi diyor televizyonlarda hergün haber başvuru yapılıyor fakat şifre gelmiyor eczaneler vermiyor madem öyle 6 milyon maske nere gitti onu sordum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (3 yıl önce)
    Ağamız bizimle eğleniyor , ne maskesi ne dağıtımı . 1 buçuk aydır evdeyiz, ne gelen var ne giden.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Soydaş (3 yıl önce)
    Hatta Dünyada tek.Dünyanın bir çok yerini gördüm fakat böyle bir hizmet böyle ileri görüşlülük hiç bir yerde yok.Yaşa Başkan ! Yaptığın her iş Türkiye’de ilk :)) en iyisi sensin en mükemmel sensin harika birisin,senden iyisi yok :)) yeter mi bu kadar ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet YALVAÇ (3 yıl önce)
    Sayın Başkan 7 milyondan biz bı tane bile görmedik
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk (3 yıl önce)
    Dağıttığınız Maskeler Çevre Yolunun Altına Hiç Gelmedi... Çevre yolu altına hizmetiniz yok.. bı sefer mahsus şahsınıza oy verdim ama boşa vermişim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Karakalem (3 yıl önce)
    7 Milyon maske demek Pütürge'nin herhangi bir köyünde yaşayanlar da dahil her kişiye 10 ar tane maske verildiğini söylemek demektir. Şimdi sadece bu yorumun altına 10 adet maske aldığını söyleyen 1 tek kişi bile yazsın, ben özür dileyeceğim. Bu şehirde maske üretiliyor ama bu maskeler büyükşehire değil,başka yerlere gönderiliyor.Hangi fabrikalarda kaçar tane maske üretildiği de açıklansın.Insanların aklıyla alay edilmesin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (3 yıl önce)
    Malatya BBB her geçen gün doğruyu buluyor Türkiyede İLK den Türkiyede BELKİDE İLK'e gelmiş Bu çok önemli bir gelişme
    0
    0
    Yanıtla
  • Oz (3 yıl önce)
    Bize geldi aldık su faturası kimin adinaysa telefon numarası verip aldık
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI BAĞCILAR /İSTANBUL (3 yıl önce)
    Beyler utanıyorum iftiralarınızdan İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ günde 10.000 MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ günde 2.000.000 üretti KANIT ORTADA yazık iftira atmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • 1-Malatya Büyükşehir kendi imkanı ile 1 maske bile üretmedi. 2-Malatya’da tekstil fabrikalarına yaptırdılar. Her tekstil fabrikası bunu yapabilir. 3-Malatya belediyeside bu maskeleri dağıttı. 7 milyon dağıttığına ise hiç inanmıyorum. 4- İstanbul belediyesi günlük 10 bin kendi üretiyor. Eğer Gürkan gibi şehirde üretilen tüm maskeleri ben ürettim derse İmamoğlu en az 100 kat fazla çıkar İstanbul 5- İmamoğlu fakir fukaraya maske değil kolilerle yardım dağıtıyor. Bin 2 bin on bin değil yüzbinlerce Keşke Gürkan İmamoğlu’nun yüzde biri hizmet edeydi
    0
    0
    Yanıtla
  • İmamoğlu dezenfektan yapamıyor bir okulun yaptığı. Ayrıca kaça alıyor dezenfektanı. Depremde kayak yapıyordu. Paketlerin prototipi 150 TL imiş gerçeği 100tl. Paketlerdeki karikatürler ne anlatıyor. Zekat fitre kim istiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert korkmaz (3 yıl önce)
    Ne güzel üfürüyor siyasetçiler demi sevgili hemşehrilerim. Esnafın % 80 i bırakın krediyi gıda yardımı bile alamadı. Her başvuruları red edildi. Mübarek gün evlerinde yiyecek ekmekleri yoktur. Bu maske işine sıra gelene kadar millet aç aç başkanım. Maske karın doyurmuyor. 1 ay önce e devletten başvurduk halen gelmedi. Zaten gelene kadar da virüs işi biter. Apartmanimda 14 daire var. 1 daireye ne devletten ne se belediyeden maske gelmedi henüz. Malatya nüfusu merkez 450.000 ancaktir. Bu 7 milyon maske kime dağıtıldı. Keşke Abd, ispanya ve ingiltere yerine malatya esnafına ve halkına yardim edilseydi. Bizde maske olmayıp, ingilizlerde varsa bunun yorumunu size bırakıyorum. 18 senedir Ak partiye oy veren birisi olarak bu yorumlari yapıyorum. Bu dönem sınıfı tek geçen kişi Sağlık Bakanımız ve değerli sağlık çalışanlarıdır. Kimse bunu inkar edemez. Vatandaş 1 ay daha geçerse resmen batacak. Dayanacak gücü yok artık. Özellikle kuaförler ve berberler bitmek üzereler. Bi zahmet randevulu bir sistemle açın şu berberleri de adamlar intihar etmeden.
    0
    0
    Yanıtla
  • adıyamanlı (3 yıl önce)
    Sağolun başkanım bizim apartmana dağıtılmış.Hemde sabah 9 da.Geçen çarşamba pazarının girişinde de maskesi olmayanlara maske veriliyordu.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI BAĞCILAR /İSTANBUL (3 yıl önce)
    Adam gibi adam Selahattin Gürkan ellerinize sağlık başkanım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanın Yerlisi (3 yıl önce)
    Maske dağıtmayı büyük bi hizmet olarak anlatmış ama iş yok para yok erzak yardımı yapsaydı hiç değilse doyardık maskeyimi kemirek ne yapak başkan Ramazan ayındayız evinde peyniri zeytini yumurtası olmayan var
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    en iyi yaptıkları şovlarını her durumda iyi yapıyorlar.alkış alkış...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıkamacı (3 yıl önce)
    66 daireli sitede oturuyorum maske alan olmadı sayın baskan bütün evlere dağıttık derken ne demek istemiş acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş 44 (3 yıl önce)
    yazacak yorum bulamıyorum.başkanım.bu kadro sizi dibe vurur. üst kademenin hepsini değiştir.bu kadro ile olmaz.başkanım size yanlış bilgi veriyorlar.iyiye gitmiyor.bizden söylemesi.bu üst yönetımın genel sekrete ve yardımcıları,,bu dai bşk ile olmaz. değiştir.yıpranmış insanlarla olmaz.sana yazık tır.yazık.halk sizi seviyor.yazık.malatyanın umutları tükeniyor.sizi sevenleri şoka uğratmayın yinede sizi seviyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (3 yıl önce)
    Yakınca mahallesinde Rüyakent sitesindeyim. Maske gelmedi. 7 milyon / 800 bin= 8.5 adet kelle başı maske düşüyor. Başkan dagıtanlara dikkat et yada dagıtıma hız ver. Biz görmedik maske .
    0
    0
    Yanıtla
  • Çırmıktılı (3 yıl önce)
    Sadece Türkiye'de mi bir ilk başkanım. Trump senin yanında halt etmiş. Bu Avrasya'da bir ilk. Bu Dünyada bir ilk. Mars'ta hayat varsa orada da bir ilk. Cinler dünyasını bilmiyorum. Seninle ne kadar gurur duysak az.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Haberde eleştiri yazılması için başlık atılmış gibi. Malatya tekstilde Türkiye de iyi bir yerde olduğu için maske üretiminde de sağolsun tekstilcilerimiz fedakarlık yaptı ve fabrikalarını bu iş için tahsis etti. Malzemeyi Büyükşehir Belediyesi alıyor dikim işlerini tekstilcilerimiz yapıyor. Dağıtım işini de 200 e yakın ekiple Büyükşehir Belediyesi yapıyor. İlçeler köyler dahil toplam nüfus 750 bin olduğundan herhalde 1 günde tüm malatya yada tüm Türkiye ye dağıtım yapılamaz. Başka ülkeler maskeyi parayla bulamazken evimize kadar maske dağıtan devletimizden ve belediyemizden Allah razı olsun. ülkemizin ve ilimizin salgınla mücadelesini karalamaya ve algı oluşturma çalışmaları millet nezdinde kabul görmediği bilinmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Başlıktaki laf gürkana ait mi değil mi? Ne yani gürkan hakkında eleştiri yazılabilmesi için mi bu sözleri söylemiş. Nasıl bir kafa sizdeki anlamadım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Biz oyle bir necip milletiz ki, maskeyi ne paramızla alabiliyoruz, ne de maskeye ulasabiliyoruz:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Bey, maske malzemesini Büyükşehir Belediyesi'nin aldığını ve tekstil şirketlerinin de dikim işini yaptığını söylemiş. Anlaşılan, haberin başlığını kasıtlı olduğunu söyleyen Murat Bey haber metnini okumamış. Haberde Büyükşehir Başkanı Selahattin Bey, "Maske kumaşını temin etmeleri için Sağlık Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı ile görüştük" diyor. Yani, kumaşı veren, malzemeyi temin eden Malatya Büyükşehir Belediyesi değil, bakanlıklar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz sadece buradaki metinden gelişmeleri takip ediyorsunuz herhalde tüm ulusal ve yerel basın ve televizyonlarda cumhurbaşkanımızın talimatıyla malzeme ücretini belediye ödeyecek dendi. bakanlıklardan ama ücretini kim ödüyor malzemenin bunu bilin. Ayrıca 7 milyon maskenin malatya ya dağıtılacağını sananlar var. Ne alaka bölgeye ve Türkiye ye hatta yurt dışına gidecek. Malatya üretim üssü olarak belirlendi. Herkes evde binlerce maske beklemesin yok öyle bir şey.
    0
    0
    Yanıtla
  • 15 adam bir araya gelmiş ama başkanın bi haberi çıksında içimizde ne varsa kusalım istiyor çok doğru bir yorum yazmışsınız tebrikler kumaşını Büyükşehir almış imalatı firmalara yaptırmış dağıtımda personelden haberi okumadan yoruma asılanların amacı belli
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Her eve gelen maske 5 tane kaç kişi olursan ol
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (3 yıl önce)
    Ziyaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (3 yıl önce)
    iyide arkadaş bana maske gelmedi çağrı merkezini aradım gelir dediler kayıt yaptırmanıza gerek yok 20 yaş 65 üstüne zaten devlet vermiyor eczaneye gittim şimdide ssk lılara işveren verecek denildi aradan 45 gün geçti hala maske yok parasıyla alacan eczane satmıyor kaçak satanlar insaf tanesini 5 tl ye satıyor sahi 7 milyon maske nerede siz söyleyin ama bakıyorum orduzuda arkadaşimda yeşilyurtta oturuyorum ben alamıyorum mehmet çınar üzerinde yazılı maske var orduzuda
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (3 yıl önce)
    Hakikaten abartma konusunda teksin baskanim gelen gideni aratirmis helvaciyi begenmiyorduk al sana baskan . Asfalt doker kaldirim yapar maske diker ama ortada hep yapay isler var stratejik adimlarda yoksun baskanim daha dogrusu kendini reklam etmek icin cok abartiyosun millet sonraki donemde gerekeni yapacaktir bu kez umutluyum
    0
    0
    Yanıtla
  • kalkan (3 yıl önce)
    Özalper mahallesine gelmedi maske kime dağıttın İstasyon caddesi dağıtılmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • yasar (3 yıl önce)
    Yine çıktı meydana ilklerin başkanı. Bizim başkanımız yakında her şeyi ilk yapan başkan olarak guiness rekorlar kitabına girecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • adnan44 (3 yıl önce)
    helal olsun başkanım maske evimize kadar geldi Allah razı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Ürettiniz de, bedava maske dağıtalacağı gün başvurdum, geçen haftada başvurdum halen gelmedi. Eczaneye sordum sıradaymışım 3 haftadır. Rica millet milletten maske istemeyle, eldeki maskeyi yıkamayla idare ediyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Ozalper mah.dagitildi diye haber yapıldı.Ozalper mah.ankara CAD.Aliya şok.oturuyorum.Maske gelmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Selahattin Başkan sana çok güvenmiştik ama tam bir hayal kırıklığı çıktın. kaldırım yaparsın Türkiye'de ilk olur, yol yaparsın ilk olur, yeter bu milletle alay etme artık. Bu millet senden büyük icraatlar bekliyor, yol, kaldırım, maske değil. Kuzey Çevre Yolu, hafif raylı sistem, yeşil kuşak projesi, yüksek hızlı tren, köprülü kavşaklar, alt geçitler, katlı otoparklar, devasa yeşil alanlar istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (3 yıl önce)
    Teşekkür ederim başkan. Bizim siteye de masken geldi. E-Devletten istedik gelmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Avşar Bey (3 yıl önce)
    7 milyon maske ürettik diyorsun 14 bin daha dağıtamadın. Antepten kumas alamadınız ki nasıl ürettin bu kadar maskeyi... bu mubarek ayda yazık günah yapmayın.Hizmet ettiğiniz yok bari vatandasla dalga gecmeyin.Göstermelik dagıttık dediğin maske 5 adet bir ev halkının bir günlüğü bile değil..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıççı (3 yıl önce)
    4445144 ve 153 nolu telefonlar arandığında, Konuşmalar Kayıt altına alınıyor, deniliyor hele bir zahmet olmazsa sayın yetkililer, bu kayıt altına alınan konuşmaları bir dinleyin, kaç tane bu konuda yani maske konusunda şikayet var bilmiş olursunuz, ve belki bu şikayetler için gereğini yaparsınız, gereğini yapmanız mümkün degilde
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (3 yıl önce)
    Sayın Başkan nerede bu 7 milyon maske bizim apartman 15 daireli hiç bir kimseye maske dağıtılmadı verdiğiniz numaraları aradık dağıtıldı diyorlar birakin apartmanı sokaktaki evlerden alan yok kimlere gitti 7 milyon maske bugün yine arayacağım bakalım gelecekmi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaliiii (3 yıl önce)
    Bana maske falan gelmedi maske gidenler belli kesim herhalde
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    aziz ramazan ayı bende tekstilciyim valla bize gelmedi ha başvurmanız lazımsa o ayrı bi konu ama yok dağıttık diyorsan bize gelmedi hatta çevre yollu altına yani boşuna uğraşmayın reis gibi olamazsınız..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazıhanli (3 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Zaviye Mahallesi'nde oturuyoruz. Yani Malatya'nın en büyük mahallesi. Dışarı çıkmıyoruz.Ne gelen var ne giden. birde maske ürettik deyip hava atıyorsun. Başkan neden maskeler yokkkk. HANİ PANO HANİ MASKE HANİ URETİM. 7 milyonu 5 e bolsen her eve 1.4 milyon eder. Malatya'da 1.4 milyon ev olmadığına göre bu makeler nere gitti. BU MASKE KALDİRİM İSİ GİBİ TOPRAĞIN ALTİNA GİRMESİN.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert korkmaz (3 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Ayakta alkışlıyorum sizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Aslan (3 yıl önce)
    Yeşilçamın unutulmaz karakterlerinden Şener Şenin canlandırdığı Ziya karakterini hatırladım. 7 milyon maske e hani nerde. Kedi ciğeri yediyse kedi nerdez kedi ciğeri yemediyse ciğer nerde? 7 milyon Maske üretildiyse galiba bir tanede bize düşerdi. Biz 4 kardeşiz? Ne anam gile, ne bize, nede kardeşlerime gelen giden olmadı? Selahattin Başkanım.sen bir işi çok güzel.beceriyorsun. Abartıyı. Abartmada senin eline bu memlekette eline su dökebilecek bir adam tanımadım. Bu konuda belkide.Türkiyede bir ilksiniz. Hakkınızı yemeyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman (3 yıl önce)Aslan isimli kullanıcı yorumuna
    Yandaşlarında maskeler onlarda kendi adamlarına veriyor belediyenin personellerinin arabalarının bagaşlarinda onlarda Kendi çevresine dağıtıyor kurban olduğum Allah okadar ibretlik şeyler veriyorki bizlere hala akillanmiyoruz kul hakkı affedilmez ona göre
    0
    0
    Yanıtla
  • Haydar (3 yıl önce)
    Başkanım elinden öpmüsüm.aziz mübarek Ramazan ayında sahur sahur bize yazdırma. Neyin koordinasyonunu yapıyorsunuz? Gidip fabrikalarda poz verip emekçi kardeşlerimizin emekleri üzerinde pirim yapmanın haricinde naptınız? Ya ne yapsanız ilk. Vallahi bizim apartmana gelmedi. Bana bir mesaj geldi sağolsun Bakanlık göndermis, şifremi eczaneye söyledim ordan aldım. İşiniz gücünüz göz boyama. Başkanın projesi olmayınca, ortaya elle tutulur göe görülür bir icraat koyamayınca bu tür abartılı açıklamalardan medet umuyor. Ama artık ye mi yo.ruz. Ne yapsanız Türkiyede ilk. Bıktık usandık sizin bu ilk ilk ilk demenizden. Hakikaten bir gün bir ilke imza atarsanız inanacak bir adam bulamazsınız benden söylemesi. Hayırlı zöhürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu ülkede ne yapsan kimseye yaranamazsın 7000000 değil 107 milyon maske uretsen yine de onlara yaranamazsın. Onların kalbi muhurlenmiştir. Gorurler işitirler lakin anlamazlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat’a Cevap (3 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Ha yani Belediye başkanını eleştirdik diye imansız olduk öyle mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • yazihanli (3 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Bu kalp ve göz sadece sizdemi var. Haşa ALlah adına konuşup başkalarının kalpleri mühürlü derken sizin kalbinizin nurunu Cenabı Allah açmış sanırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıççı (3 yıl önce)
    Maske alamadık, defalarca 4445144 ve 153 nolu Tlf lara bildirdik adresimizi verdik, her defasında bekleyin gelecekler denildi, hani nerede, 7 milyon maske nereye gitti
    0
    0
    Yanıtla