SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Türkiye'de İlk Sırada''

A- A+ PAYLAŞ

Ağaçlandırma çalışmalarında Türkiye genelinde ilk sırada yeraldığı belirtilen Malatya'da 2 Nisan günü Beydağı bölgesinde yeni fidan dikimi yapılacağı bildirildi.

Konuya ilişkin olarak Valilikten yapılan açıklama şöyle:

"Çevre Orman Bakanlığınca yayınlanan Ağaçlandırma Erozyon Kontrolü ve Rehabilitasyon Eylem Planı 2009 Yılı Ağaçlandırma Faaliyetleri Gerçekleşme Raporlarının yer aldığı dergide İlimiz Ağaçlandırma faaliyetlerine de yer verilmiştir.

Derginin Eylem Planı Kapsamında 2009 yılında yapılan faaliyetler bölümünde;

En fazla Ağaçlandırma yapan Valilikler arasında 1.247 hektar ile Malatya Valiliği 1. Sırada yer almaktadır.

En fazla fidan dikilen İller arasında Malatya 5.020.502 adet fidan dikimi ile 5. Sırada;

En fazla Ağaçlandırma yapan İller arasında 1.852 hektar ile 4. Sırada;

En fazla erozyon kontrolü yapan İller arasında 3.750 hektar ile 1. Sırada;

En fazla İbadethane ve mezarlık Ağaçlandırması yapan İller arasında 260 hektar ile 2. Sırada;

En fazla hastane ve sağlık ocağı ağaçlandırması yapan İller arasında 33 adet hastane ve sağlık ocağı ile 2. Sırada yer almaktadır.

Daha yeşil bir Malatya için çalışmalar bütün hızıyla devam etmektedir.

2 Nisan Cuma günü saat:14.00’de Beydağında (TOKİ Konutları yakınında), Malatya Valiliği, 2. Ordu Komutanlığı ve Malatya Belediyesi iş birliği ile fidan dikimi gerçekleştirilecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız