SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye'de İlk Üç Arasında"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:07:51
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Kent Konseyi'nin akademik çalışmalara konu olması ile ilgili değerlendirme yapan Konseyin Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım,  "Ümit ederiz ki diğer kent konseyleri de bu bilimsel çalışmadan yararlanırlar." dedi. 
 
Malatya Kent Konseyi çalışmalarını eğitimci Oktay Yücetaş’ın yüksek lisans tez konusu yaptı.“KENT KONSEYLERİ VE MALATYA UYGULAMASI” adı altında hazırladığı tezi Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım’a hediye eden Yücetaş gerçekleştirdiği ziyarette Yüksek Lisans Tezi çalışmasında Malatya Kent Konseyini detaylı bir şekilde inceleme fırsatı bulduğunu belirtti. Malatya Kent Konseyinin Türkiye’de ki ilk üç arasında olduğunu gördüğünü belirten, Yücetaş bu başarının Ali Yıldırım ve ekibinin başarısı olduğunu söyledi.
 
Genel Sekreter Ali Yıldırım yaptığı konuşmasında, “Malatya Kent Konseyi’ni yüksek lisans tez konusu yaptığı için teşekkür ediyorum, ümit ederiz ki diğer kent konseyleri de bu bilimsel çalışmadan yararlanırlar, Malatya Kent Konseyinin yüksek lisans tezi olarak seçilmesi ve ortaya çıkan bilimsel eser bizi ziyadesiyle memnun etmiştir” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız