SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye'de Söz Sahibi Olmaktan Mutluyuz"

0
Güncellendi - 2018-01-20 23:11:52
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Masa Tenisi Şubesi’nden sorumlu yönetim kurulu üyesi Kadircan Esen, “Yeşilyurt Belediyespor olarak masa tenisi branşında Türkiye de söz hakkına sahip olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Masa Tenisi A takım kaptanı Orhan Altay,  Malatya Yeşilyurt Belediyespor Masa Tenisi Şubesi’nden sorumlu yönetim kurulu üyesi Kadircan Esen’i ziyaret etti.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve ulusal düzeyde 96 sporcunun katıldığı Masa Tenisi Dostluk Ligi son etabında Süper Grupta şampiyon olan ve Türkiye 2. Ligi’nde mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un A takımı kaptanı ve antrenörümüz Orhan Altay, Esen’e çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Esen, kulüp olarak amatör branşlara büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Masa Tenisi şubesi olarak katıldığımız her turnuva ve lig müsabakalarından kupa ile dönmeyi başarıyoruz. Gerek A takım olarak Türkiye çapında gerekse alt yapıdaki miniklerimiz ile bölgede ciddi başarılarımız var. Yeşilyurt Belediyespor olarak masa tenisi branşında Türkiye’de söz hakkına sahip olmaktan dolayı mutluyuz. Masa tenisi antrenörümüz ve sporcularımız yoğun şekilde çalışmalarına devam ediyorlar, antrenman tempolarını düşürmüyorlar. Türkiye 2. Ligi’nde ilk devreyi üst sıralarda kapattık ve sezon boşluğunu iyi değerlendirmek istiyoruz. Ayrıca ferdi düzeyde de önemli dereceler elde ediyoruz. Ben antrenörümüzü ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Kulüp olarak masa tenisi branşını desteklemeye devam edeceğiz. Hep birlikte başarılarımızın katlanarak devam edeceğini düşünüyorum” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız