SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye'de Tanınan Birisi.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:46:23
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun herkesin temsilcisi ve herkesin cumhurbaşkanı olacağını düşünüyoruz” dedi. 

CHP ve MHP buluşmasında, iki partinin Cumhurbaşkanı adayının İslam Birliği Teşkilatı eski Başkanı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun açıklanmasını değerlendiren MHP Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, “CHP ve MHP’nin uzlaşması, AKP ve BDP’nin dışındaki siyasi partilerin de uzlaşmasına neden olacağını tahmin ediyoruz. Cumhurbaşkanı adayı kim olacak diye görüşmeler yapılırken, milliyetçi, muhafazakar, maneviyatçı, laik olması, vatanını ve milletini seven, vatanı ve milleti için karşılıksız çalışacak birisinin olması gerekiyordu. Her iki partinin genel başkanları Ekmeleddin İhsanoğlu’nda karar kıldılar” ifadelerini kullandı.

“Sayın İhsanoğlu, bilim adamı, diplomat, dünyada ve Türkiye’de tanınan birisidir. Cumhurbaşkanlığına yakışacak bir isimdir. Sadece nitelikleri değil, toplayıcı, birleştirici ve yapıcı olması da isim belirlenmesinde önemli etken olmuştur” diyen Yıldız, açıklamasını şöyle tamamladı:

“Sayın Başbakan cumhurbaşkanlığı adayı alacağını söylerken, yüzde 50’yi içeride zor tutuyorum. Yüzde 50 benim cümlesi ile yüzde 50’yi temsil etmediğini belirtmiş oluyor.

Ama Ekmeleddin İhsanoğlu bey, Türkiye Cumhuriyeti Devleti içerisindeki herkesi temsil edebilecek, benim adayım, beni de temsil edebilecek bir cumhurbaşkanı denilebilecek bir isim. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçileceğini ve başarılı olacağını düşünüyoruz. Herkesin temsilcisi olacağını düşünüyoruz. MHP Malatya il teşkilatı olarak Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanı seçmek için çalışacağız “

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız