SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Türkiye'nin Birleştirici Gücüyüz'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:33:56
'Türkiye'nin Birleştirici Gücüyüz'
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Türkiye hızla kaosa sürükleniyor. İnsanlar etnik kökenlerinden, dillerinden dolayı  saldırıya uğruyor. Bu saldırıların  arkasında Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu milis gücü Osmanlı Ocağı var.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Pütürge’ye bağlı Ormaniçi, Taşmış, Örmeli, Bakımlı, Tosunlu, Çengelli, Karşıkaya, Bölükkaya, Gündeğer, Aktarla, Çığırlı, Tatlıcak, Hüsükuşağı ve Sahilköy Mahallelerini ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle ayrı ayrı görüşen ve sıkıntılarını dinleyen Ağbaba’ya ziyaret ettiği yerlerde büyük ilgi gösterildi.

Seçimden sonra Türkiye’nin gündeminin yoğun olduğunu ama Malatya’daki ziyaretlerine aralıksız devam ettiğini kaydeden CHP Milletvekili Veli Ağbaba, “Malatya’da belki de Türkiye’de en çok mahalle ziyareti gerçekleştiren milletvekillerinden biriyim.Bundan sonra da ziyaretler gerçekleştirerek sıkıntıları dinleyeceğiz.Türkiye son dönemlerde büyük sorunlarla karşı karşıya.7 Haziran seçimlerinde AKP çoğunluğunu kaybetti. 4 partili meclis oluştu. Halkın istemesine rağmen koalisyon kurulamadı. Cumhurbaşkanının isteğiyle  Türkiye tekrar seçime götürüyor.” Dedi.

TÜRKİYE HIZLA KAOSA SÜRÜKLENİYOR

“Cumhurbaşkanı 400 milletvekili alamadığı için Türkiye’yi kaosa sürüklüyor.” İfadeleriyle konuşmasını sürdüren Ağbaba, “ Doğudan giden otobüsler saldırıya uğruyor. İnsanlar etnik kökenlerinden dolayı saldırıya uğruyor. Bunun arkasında Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu milis gücü Osmanlı Ocağı var. Bir gün Hürriyet Gazetesi’ni basıyor. Bir gün bir siyasi partiye saldırıyor. Bir gün marketleri yakıyor. İnsanlara saldırıyor. Türkiye hızla kaosa sürükleniyor. Türkiye’nin her yanında oluk oluk kan akıyor. Dünya’nın neresinde olursa olsun 13 kişi öldürülüyorsa bunun bir sorumluluğu olmalı. MİT, asli görevi dışında her şeyi yapıyor. MİT, Türkiye’deki istihbarat işi dışında her şeyi yapıyor. Suruç’ta 33 genç katledildi. 33 genç, basın açıklaması yapılırken öldürülüyor ama bunu Devlet, emniyet, MİT bilmiyor. Recep Tayyip Erdoğan ve AKP’nin besleyip büyüttüğü IŞİD Militanlarının koyduğu bombayı görmemek imkansız.” Şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN CHP İKTİDARI ŞART

Ağbaba konuşmasının sonunda “ 1 Kasım’da CHP iktidarı geliyor. Anketler bunu gösteriyor. Ortadoğu’da, 2015 yılında insanlar diri diri yakılıyor.Dünya böyle bir vahşeti Ortaçağda bile görmedi. Türkiye eğer dış politikasını 180 derece değiştirirse Ortadoğu’ya barış gelir. Hem Türkiye’nin hem de Ortadoğu’nun geleceği için Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına ihtiyaç var. Sağcı-solcu herkesin takdir ettiği bir parti var o da CHP. Türkiye’nin birleştirici gücü CHP”dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız