SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye'nin En Büyüğü"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:03:46
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri  Ömer Faruk Öz İnönü Üniversitesinde kurulan Güneş Enerjisi Santralini gezdi.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünsal Özgen ile birlikte Güneş Enerjisi Santralinin kurulduğu alana giden Milletvekili Ömer Faruk Öz’e santralle ilgili teknik bilgiler verildi. 

Türkiye’nin en büyük güneş enerjisi santrali olan ve aynı zamanda ülkemizdeki mevcut santrallerin toplam kapasitesinin yarısından fazlasına karşılık gelen İnönü Üniversitesi Güneş Enerjisi Santrali ile ilgili konuşan Milletvekili Ömer Faruk Öz, gerçekleştirilen hizmet karşısında duygulandığını belirterek, Türkiye’ye adeta rol model olacak bu girişime öncülük eden Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’e teşekkür etti ve daha birçok alanda önemli hizmetlere imza atan İnönü Üniversitesine her konuda desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ise hemen her konuda İnönü Üniversitesine destek sunan Milletvekili Ömer Faruk Öz’e teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız