SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye'nin En Temizi Battalgazi"

0
Güncellendi - 2017-03-12 01:01:47
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarına İş Sağlığı ve Güvenliği Tekniği Eğitimi verildi. Eğitim seminerinin açılış konuşmasını yapan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, temizlik işlerinde çalışan personelden memnun olduğunu söyledi.

Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarına yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Tekniği Eğitimi verildi. Battalgazi Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda yapılan İş Güvenliği ve Tekniği Eğiti’nin açılışına, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Başkan Yardımcıları Abdulvahap Şerefhanlı, Mustafa Sayın, Temizlik İşleri Müdürü Ali Aydoğan, Akmercan şirketi yöneticileri ve çalışanları katıldı. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi ilçesindeki temizliğin Türkiye standartlarının üzerinde olduğunu belirterek, “Ben Akmercan firmasından ve siz çalışanlardan ziyadesiyle memnunum. Hepinizden Allah razı olsun. Bizim sahada yüzümü ak eden sizlersiniz. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Bunlar bizzat içimden geçen düşünceler. Gerek şirket olarak, gerekse personelinden çok memnunum. Sizlerle ilk yaptığım toplantıda denizdeki martıların suya atılan ekmekleri nasıl kapıyorsa, sizlerde temizlik konusunda turuncu martılar olmalısınız demiştim. Malatya’nın turuncu martıları bizim Battalgazi Belediyemizde çalışan temizlik personelidir. Hepinizi tebrik ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Sizleri gece gündüz izliyorum, aynı zamanda toplumdan aldığımız geri dönüşlerde sizlerle ilgili hiçbir olumsuzluk almadım. Şimdi burada bir formasyon eğitimden geçeceksiniz. İş sağlığında önlem almak çok önemlidir. Sizin ayağınızın tökezlemesini bile istemiyorum. Amirleriniz de kibar ve naif insanlar. Biz her türlü bu arkadaşlarımızın arkasındayız. Türkiye’nin en temiz ilçesidir Battalgazi” dedi.

Rekor düzeyde hizmetlere imza attıklarını belirten Başkan Gürkan, “Battalgazi Belediyesi Türkiye’de açık ara önde, bunu söylerken çok net ifade etmek istiyorum, yıllar önce şehirleşmesini tamamlamış büyükşehirlerde dahildir, onlardan açık ara öndeyiz hamdolsun. Yüzyıllık belediyelerde ne varsa, kümülatif olarak bizde de o vardır. Bunu da 3 yıllık bir belediye olarak tamamladık. Belediyemiz bu konuda Türkiye’nin önünde, çoğu projelerinde de Türkiye’ye rol model olan bir belediyedir. Yeşil Kuşak ise bunlardan bir tanesidir. Kültür ve tarih envanteri bunlardan bir tanesidir. Mahalle yaşam müzesi bunlardan bir tanesidir. Belediye Hizmet binası da Türkiye’nin en güzel hizmet binası olacaktır. Bunun da altını çizerek söylüyorum” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız