SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye'nin İlk AVM'lerinden.."

0
Güncellendi - 2018-04-11 03:28:57
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İnönü Kapalı Çarşı esnafı ile biraraya geldi. Başkan Gürkan, “İnönü Kapalı Çarşı, 42 yıldan beri memleketimize hizmet veren bir çarşıdır. Yani Türkiye’nin ilk AVM’lerinden diyebileceğimiz bir yer” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İnönü Kapalı Çarşı esnafı ile biraraya gelerek, istişarede bulundu. İnönü Kapalı Çarşı’da gerçekleştirilen istişare toplantısına, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Sayın, Zafer Kırçuval, Nevzat Aslan, Yaşar Karataş, Latif Okyay, Battalgazi Belediyesi Meclis Üyesi Okay Demirhan, İnönü Kapalı Çarşı Derneği Başkanı Saim Güntan, bazı birim müdürleri ve İnönü Kapalı Çarşı esnafı katıldı.

Burada konuşan İnönü Kapalı Çarşı Derneği Başkanı Saim Güntan, Başkan Gürkan’ın her daim İnönü Kapalı Çarşı esnafının yanında olduğunu belirterek, “İnönü Kapalı Çarşısı Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği’nin yapmış olduğu davetini kırmayarak, çarşımızı onurlandıran Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan beyefendiye hoş geldiniz diyorum ve şükranlarımı sunuyorum. Bize her zaman için her yerde destekleyen, esnafımıza destek veren ve derdimize deva olan başkanımıza şükranlarımı sunarım” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, İnönü Kapalı Çarşı esnafının köklü bir esnaf geleneğinden geldiğini belirterek, “Eski dönemlerde yaşanan esnaf anlayışı, esnaf bütünlüğünün göstergesi Kapalı Çarşı esnafındadır. Gerek Kapalı Çarşı esnafının birbirine olan dayanışması ve yardımlaşması gerçekten biz yerel yöneticiler olarak bizleri memnun ediyor. Biraz önce esnafımızı gezdik. Özellikle Kapalı Çarşı 42 yıldan beri bu memleketimize hizmet veren bir çarşıdır. Yani Türkiye’nin ilk AVM’lerinden diyebileceğimiz bir çarşı merkezidir. 42 yıl geçmesine rağmen, binayı gezdiğinizde binanın bakımı yeni yapılmış ve yeniden hizmete açılmış bir yapı olarak karşımızda. Göstermiş olduğu gayretlerinden dolayı Kapalı Çarşı esnafımız adına Saim beye teşekkür ediyorum. Esnafımızın sorunlarını yakinen takip ederken, sorunların çözümü noktasında da elimizden gelen gayreti ve çabayı gösteriyoruz. İş yerinizde hayırlı, helal ve bol kazançlar diliyorum. Şuana kadar Kapalı Çarşı esnafımız ile ilgili bizlere gerek fiyat, gerekse davranış boyutuyla olumsuzluk yaşanmadı. Buda burada ki esnaf dayanışmasının iyi bir temel göstergesidir” diye konuştu.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Sellahattin GÜRKAN Malatyada belediyecilik anlamdında çalışan bir kişi yeşilyurt sadece bostanbaşı ve fahri kayan hattında çalışırken Battalgazi belediyeciliği tüm sınırlarında yapmaya çalışıyor ayrıca tarihi eserlere olan pozitif ayrımcılığı ile Malatya büyükşehir belediyesinin birçok kanayan yarasına ilaç olacak bir başkan adayı gibi duruyor teşekkürler başkanım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Derbeder (5 yıl önce)
    Tuğrul bey az bile söylemiş. Artık malatyada değişim şart.
    0
    0
    Yanıtla
  • M Zeki (5 yıl önce)
    Belediyelerimiz çok tembel geçin şu parti bu partiyi benim şehrime ne hizmetler getirilmiş ben ona bakarım hızmetmi size soruyorum hizmet varmı?? Bizim belediye Başkanlarımız gitsin Gaziantep belediye başkanı sayın Fatma Hanımdan feyz alsınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (5 yıl önce)
    Tuğrul sen herhalde Malatya'da değilde Kenya'da yaşıyorsun.Malatya Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri.Bunu sadece ben söylemiyorum işim gereği Malatya'ya gelen misafirlerimde söylüyor ve Malatya'ya bayılıyorlar.Sen en iyisi Kenya'ya git
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya'yı Fahri kayahan bostanbaşından ibaret biliyorsunuz. Çok değil merkezdeki "elit!" olmayan mahallelere de bekleriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Tuğrul kardeş.Sen nerede yaşıyorsun.Söylediklerinin Malatya ile alakası yok.Bence bir hekime görün.Sağlığın her şeyden önemli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (5 yıl önce)
    Kardes akp laf atacağına cık git seni zorlayan yok biz memnunuz klavye adamlığı yapmayın bize neyin ne oldugunu ıyı bılıyoruz. ..meyvesi olan agaci taslarlar ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (5 yıl önce)
    Begenmiyorsann yürü gitt
    0
    0
    Yanıtla
  • Tugrul (5 yıl önce)
    Yahu Kayseride Üniversiteye giderken birden çok yol var. Malatya İnönü üniversitesine giderken bir yol var... Yahu yok o çevre yolu yok o yolu bu yolu Merkezileştiremediniz bir ilçesini bile malatyanın... Malatyaya gelen yabancı kusura bakmayın paris üzülmeyin diye diyor ama gerçekte olan kenyanın bir şehri... Anasını ağlattı akp malatya düzeninin Bu kadar berbat şehir yapılanması başka bir ülkede yok bir örneği!
    0
    0
    Yanıtla