SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye'nin Kaybedecek Günleri Bile Yok"

0
Güncellendi - 2018-04-20 02:13:51
A- A+ PAYLAŞ

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı erken seçim kararını değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, seçime her zaman hazır olduklarını söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türkiye’nin, içerisinden geçtiği süreç bakımından Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçiş için kaybedecek ayları değil günleri bile olmadığını söyledi. Çakır, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte Türkiye’nin elinin daha çok güçleneceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran 2018’de erken seçime gidileceğini açıklamasının ardından, erken seçim kararını değerlendiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da seçime her zaman hazır olduklarını söyledi. Çakır, “Seçim kararı inşallah hayırlı olur” dedi.

Çakır; “Türkiye’nin içerisinden geçmiş olduğu sürece bakarsak, uzun vadeli Türkiye’nin seçim atmosferinde tutunması ülkemize çok şey katmayabilir. Dolayısıyla bir yandan iç terörle uğraşırken, PKK büyük bir yenilgiye uğratıldı. Neredeyse sahada kaybolmak üzere. FETÖ ile ciddi bir mücadele yürütülüyor. PYD/YPG/DEAŞ yapılanmasına yönelik ordumuz Suriye’de, gerek El Bab’ta olsun, gerek Afrin’de olsun büyük operasyonlar yaptı. Buda Türkiye’nin gücünü gösterdi. Ekonomik anlamda da Türkiye bir yandan 2017’de dünyanın en hızlı büyüyen ilk üç ülkesinden biri oldu” ifadelerini kaydetti.

Çakır, “MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin açıklaması ile birlikte artık tamamen gündemde erken seçim yer aldı. Tabi seçimin 24 Haziran gibi bir tarihe, erkene alınması, Türkiye’nin içerisinde bulunduğu tüm bu sıkıntılardan bir an önce çıkması anlamında. Çünkü Türkiye’nin emin olun kaybedecek ayları değil günleri bile yok. O kadar bizim yoğun, tempolu, dinamik olmamız gerekiyor. Siyasi boşluk hiçbir zaman olmamalı.” diye konuştu.

Çakır, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile daha güçlü bir oy oranı ile Türkiye bütün bu sıkıntıları çok daha hızlı bir şekilde aşacak. Ekonomik, toparlanmayı ve büyümeyi çok daha hızlı bir şekilde yakalayacak.  Terör noktasında bugüne kadar mücadele edilen her türlü yapı ile de daha hızlı mücadele etme imkanına kavuşmuş olacak. Seçim sürecinin, sadece ülkemiz adına değil, Ortadoğu ve İslam Coğrafyasında akan kanların durması adına da hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Çünkü Türkiye, milyonlara ev sahipliği yapan, onları misafir eden, dünyada en çok mülteciyi barındıran ülke konumunda. Dolayısıyla bu süreçte hep barıştan yana olan, barışı yöneten ve isteyen bir Türkiye’nin elinin güçlenmesi seçimle daha da güçlenecek olması aşikardır.”

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

28 yorum yapılmış

  • Mahmut başverdi (6 yıl önce)
    Başkanım sizin seçiminizi de sabırsızlıkla bekliyoruz. Tekrardan başkan olarak görmek istiyoruz ?? Vatanımıza milletimize hayırlı uğuru olsun inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (6 yıl önce)
    Allah var gam yok sayın başkan sayende en az 50 kişi AKP'ye oy vermeyecek 6 mahsum insanın ekmeği ile oynadın ve vicdan azabı çekmedin Rabbim o kadar büyük ki seni ve buna vesile olanları nasıl yapacak inşallah göreceğiz. İnşallah bu dünyada bunun hesabını verceksin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut başverdi (6 yıl önce)Emre isimli kullanıcı yorumuna
    Partimizin iç tüzüğünde Adalet ve Kalkınma Partisinin Kısaltılmış hali AK Parti’dir. AK Partili olmayıp AK Partili gibi gözüküp milleti kışkırtman hiç hoş değil. Dediğin gibi Allah var Gam yok.chplileri de AK Partili gözüken Akp lileri sandığa gömecez !
    0
    0
    Yanıtla
  • mete (6 yıl önce)
    seni istemiyoruz sen bi gitte kim gelirse gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    o değilde çakır'ın yerine hanım ağa gelirse çakır'ı bile mumla ararız benden söylemesi. umarım ak parti mevcutların yerine ehliyet ve liyakat sahibi bir aday gösterir de biz de gönül rahatlığıyla oyumuzu veririz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet malatyali (6 yıl önce)
    Vatana Millete Hayırlı Olsun erken gelen seçim. Ahmet Çakır benim için sorun teşkil etmiyor valla ben memnunum gardaş. Simdi yiğidi öldürün hakkını yemeyin bu Ahmet Çakır çok hizmetler getirdi yapti , yapmaya da devam ediyor dedigim gibi benim bu derdim yok adamla
    0
    0
    Yanıtla
  • Timuçin Gökmen (6 yıl önce)
    Gerçek bir Malatyalı olarak tüm var gücümle Tayyip Erdoğan ve onun Malatya da ki çalışan tek adamı Ahmet başkanı sonuna kadar destekliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan koyunoğlu (6 yıl önce)
    doğru söylüyorsun başkan türkiyenin kaybedecek günü değil saati yok ama sen ve senin gibilerin olmadığı ekiple yola devam edilmesi gerekiyor malatyayı mahvettin malatya halkını görmezden geldin halkı dinlemedin sorunları çözmediyin gibi malatya belediyesini kambur hale getirdin borçlu belediye bıraktın kalıcı yatırımlar yapmadın günü birlik geçiştirdin senin hesap günün geldi sayın çakır
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin Deniz (6 yıl önce)
    Erken Gelen Seçimin Malatyamız için ve ülkemiz için Hayırlı Olacağına inanıyorum. Ahmet Çakır Geldiği Günden beri malatya için elinden geldiğini yaptı. Geçmişten Bugüne altyapı,Üst yapı, il ve ilçelerdeki yol çalışmaları, trambus hizmeti ve daha bir çok şey yapıldı. Bunları inkar edemeyiz. Gerçi biz insanları memnun etmekte zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefa Yiğit (6 yıl önce)
    Haberin başlığında da gördüğümüz gibi Türkiye'nin kaybedecek zamanı yok hak ile batıl ın savaşında millet gereğini yapacaktır. Tüm şer odaklarına karşı safımız Hakkın yanıdır bu hak Recep Tayyip Erdoğan ve ekibidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan biçer (6 yıl önce)
    Yapılan hizmetleri görmezden gelmek acizliktir Malatya her geçen gün büyüyen gelişen bir yer seçimlerde Tayyip Erdoğan ve Ak partiyi desteklemek Elini vicdanına koyan herkesin yapması gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yaşar (6 yıl önce)
    En büyük hata sensin cemaatle geldiniz hizmet yok Malatya halkı su parası otobüs fiyatları yönünden Maşallah ilk sırada merkezden istasyon 2.5 Tl ver mehteri Malatya halkı yiyor nasılsa
    0
    0
    Yanıtla
  • Dadımoğlu (6 yıl önce)
    Türkiye kazanacak siz kaybedeceksiniz hele de milliyetçilerle kurduğunuz ittifak inşallah yerin dibini boylayacak. ne demek mhp ile ittifak hani dava hani millet sevgisi hani hizmet bu ülkenin sizden önce krizlerinin baş aktörlerinden biride bahçeli değilmiydi nasıl o adamın kayığına bindiniz nasıl bizi bir bataklığa çekiyonuz anlayamıyorum sayın başkanım Erdoğan nasıl böyle bir hata yapar güvenimizi yerin dibine sokar üzüldüm hatanızdan dönmezseniz size açık açık söylüyorum 22 oy bizden size gelmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarafsız Adam (6 yıl önce)
    Kurulduğundan beri ak partiden başka partiye oy vermedim. Ancak hepsi Erdopan içindi bu saatten sonra CB seçiminde oyumuz Erdoğan'a belediye ve MV seçimlerinde ailece bizden tek oy çıkmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Son bukucu (6 yıl önce)
    Sıra senin gideceğin günlere geldik çok şükür senden kurtulacagiz halkın hepsi seni istemiyor çünkü mazlumun yanında değilsin Malatya fahri Kayahan Bostanbaşından ibaret değil gunduzbeye gittin son zamanlarda işte senin yapmış olduğun hizmetleri herkes görüyor çukurlara sedir diktiler senden umudu kestik
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Bey (6 yıl önce)
    Malatya halki seni seçtiği gunden bu yana Malatya sehri kaybediyor sn Cakir, peki bunu nasil yapacağız... Daha yaklaşık 1 yıl daha da kaybedecek gibi gorunuyor... Allahin adaletine her zaman guvenim tam ancak geç gelen adalet adalet degildir!
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan Akkaya (6 yıl önce)Murat Bey isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya da yaşayan biriysen gerçekten maşaların başkalarının elinde değilse bu şehrin 4-5 yıla oranla büyüdüğünü geliştiğini görmemen şaşırtıcı ahmet başkanı esnaflığı döneminden bilirim siyasi görüşüm kendisi ile aynı değildir lakin yapılanları görüyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin Deniz (6 yıl önce)Murat Bey isimli kullanıcı yorumuna
    Merak ettim murat bey. Malatya neyi kaybetti. Bende malatyada yaşayan biri olarak öğrenmek istiyorum. Şahsi bir husumetiniz yok ise onun haricinde ahmet çakır ile malatya neyi nasıl kaybediyor??
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Çakır bu şehrin gelmiş geçmiş en iyi başkanıdır. İster beğen ister beğenme. Yaptıkları ortada!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Cakir'i tanımam etmem husumetimde yok... Zaten 3-5 sene sonra unutulup gidecek siyaseten digerleri gibi ama Malatyanin neyi kaybettini yazayım: 1. Malatya'nin tek AVM'sinin ruhsatı nasil yapildigi belli olmadan Ahmet Cakir Baskaniniz tarafından verildi. O günleri hatırlayın..Benim kızmam Malatya da sanki baska yer yokmuş gibi Buyuksehir Belediye binasının dibine AVM yapılmasına izin vermesi...Sonra Malatya'yi tek merkezden kurtarıyoruz dedi.... 2. Sanki Koskoca Malatya da baska yer yokmuş gibi gitti nikah sarayını belediye binasının 2.7 km ilerisine yaptı sonra Malatya'yi tek merkezden kurtarıyoruz dedi... 3. Malatya Kültür ve Kongre Merkezi Belediye karşısina, Malatya Halk Eğitim Merkezi Belediye Karsisina, Malatyanin merkezdeki tek büyük parki Belediye Karsina, Malatya Devlet Hastanesi 3 km. ötede dis hastanesi 3 km ötede..boyle mi kurtarıyor Ahmet Baskan Malatya'yi tek merkezden ?? 4. Bir de hayırsever işadamı vardi oraya birde sultan suleyman camii benzeri cami yapacaktı kendi adina da Allah'tan ne cikti ne oldu da belediye ruhsatı iptal etmek zorunda kaldı.... 5. Ahmet Baskaniniz tuttu binlerce liraya ipek caddesine pazar yeri yapıyorum dedi...Pazarcilari oraya sokamadi.. O bina gecen okudum şimdide ustu kapatilacakmis baska bir sey olacakmis...Velhasil ne olduğu belli degil... 6. Ahmet Baskaniniz Malatya'daki park sorununu da çözemedi.. Artarak devam ediyor... 7. Trambus zaten başlı başına bir tartışma konusu...Malatya'yi yönetenler hala neden metro planı yapmazlar hala anlamış degilim...Malatyanin gelişmesinin bir çok merkezinin olmasının tek yolu ulaşım sorununu çözmesidir yani metrodur...yapilan trambus araştırma hastanesi yokusunu zor cikiyor, kaza oluyor trambus direklerine çarpıyorlar seferler aksiyor, hatta 1 tanesi yandı, üniversite karşına karayolları köprü falan çok guzel geçişler yapacaktı stadyum icin sn. Ahmet Cakır baskaninizin trambus direkleri yuzunden yapamadi... Malatya iste bunlari kaybetti geçtiğimiz 7 yılda....7 yıl önceki hangi sorunu çözdü? ben simdi dusundum aklıma gelmedi... Ha ama kendisine her kış patladığı icin bir kısmı değiştirilmesi gereken - ama değiştirilmeyen kaldırım taşlarını Malatya'ya döşediği icin teşekkür ediyorum..... Burada daha 3 gun yazarim nedir yanlışlar diye ancak fikrinizi değiştireceğinizi sanıyorum..Ondan gerek yok.. Sn. Ahmet Cakir insan olarak iyidir kotudur bilmem. Belki de dünyanın en iyi insanidir. Ancak belediye baskanligi gibi gorevler liyakat ve vizyon ister...yaninda calisan 2 tane helva yapım ustasını, 10 tane işçiyi idare etmeye benzemez...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (6 yıl önce)
    Asıl heyecan ilerdeki belediye seçimlerinde bekliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne heyecan İ AKP de kim aday olursa o kazanır
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakır aday olsun beraber izleyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALl (6 yıl önce)
    CAKİR YİNE ADAY OLACAK VE BASKAN OLACAK HİZMET ALMAYAN SAF MALATYALİ YİNE OY VERECEK KONYSMAYA GEREK YOK
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (6 yıl önce)
    Şimdi iş yerlerini tek tek gezmeye başlarlar ?
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    valla genel ve yerel seçimlerin ayrı tarihlerde olması yerel seçimlerde işi zorlaştıracak. yerel seçimde aynı adaylarla devam edilirse mevcut adayların işi çok zor. genel seçimde sonuç aşağı yukarı belli. reis'in etkisiyle yine ak parti birinci olur. yerel seçimde kaliteli, liyakat ve ehliyet sahibi adaylar olursa ak parti kazanır. aksi taktirde mevcut adaylarla işi çok zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • muzaffer (6 yıl önce)
    malatyalı ahmet efendi reisin söylemlerini bize tekrarlıyor reisin kopyacılara değil gecesini gündüzünü halkı için harcayan insanlara ihtiyacı var
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa ali (6 yıl önce)
    Dananın kuyruğunun koptuğu yer olacak. Çakır vekil mi olacak, belediye için direnip kalacak mı, çalık ve tüfenkçi den hangisi vekil olarak listeye alınmayacak ve yerel seçime kadar Çakır'ı korkulu rüyası olacak. Çok eğğğğleneceyukkkk çokkkk
    0
    0
    Yanıtla