SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye'nin Sayılı Fuarlarından Biri"

0
Güncellendi - 2016-05-11 16:28:42
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 5. Anadolu Kitap Fuarına katılmak üzere Malatya’ya gelen Gazeteci-Yazar Meryem Aybike Sinan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Malatya’ya her gelişinde Malatya’nın çehresinin değiştiğini belirten Sinan, “Malatya’ya yapılan çalışmalardan dolayı onur duyuyorum. Bu güzel çalışmalarda Sayın Başkanımızın büyük emeği olduğunu biliyorum.

Bugün açılışı yapılan kitap fuarının da sahipliğini yaptığı için, kültür ve sanat dünyası adına Sayın Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Gazeteci - Yazar Meryem Aybike Sinan’ı Malatya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Düzenlemiş olduğumuz kitap fuarına her zaman büyük bir istekle katılan ve okuyucuları ile bir araya gelen Gazeteci- Yazar Meryem Aybike Sinan’ın Malatya’mız ile ilgili yazılarını zaman zaman basından takip ediyoruz. Bugün açılışını yapmış olduğumuz 5. Anadolu Kitap Fuarı ile önemli olan şehirlerin tanınması, kültürünün, tarihinin ve turistik güzelliklerinin kaleme alınması Malatya adına son derece sevindirici. Kitap fuarımız katılımcı yazarlar sayesinde Türkiye’de sayılı fuarlardan biri oldu” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız