SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye'nin Yüzde 61'i Mutlu

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:46:56
Türkiye'nin Yüzde 61'i Mutlu
A- A+ PAYLAŞ

TÜİK'in 2012 yılı ''Yaşam Memnuniyeti Araştırması''na göre, bireylerin yüzde 61'i kendisini ''mutlu'' hissediyor

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2012 yılı Yaşam Memnuniyeti Araştırması sonuçlarını açıkladı. Buna göre, bireylerin yüzde 62,1'i, 2011 yılında mutlu olduğunu beyan ederken bu oran 2012 yılında yüzde 61'e düştü. 

Öte yandan, geleceklerinden umutlu olan bireylerin oranı ise 2011'de yüzde 75,2 iken bu oran 2012 yılında yüzde 76,6'ya yükseldi. 

Araştırmada evli bireylerin, evli olmayanlara göre daha mutlu olduğu görülürken, 2012 yılında evli bireylerin yüzde 63,9'unun, evli olmayanların ise yüzde 52,9'unun mutlu olduğu belirlendi. 

Paranın kendilerini mutlu ettiğini ifade edenlerin oranı 2012 yılında arttı. 2011 yılında yüzde 4,3 olan bu oran, 2012 yılında yüzde 5,1'e çıktı. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız