SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye'yi Güzel Günlere Kavuşturacağız"

0
Güncellendi - 2016-06-18 02:09:38
A- A+ PAYLAŞ

  • AKP İl Teşkilatı'nın iftar yemeğine Bakan Tüfenkci, Çalık ile 3 milletvekili ve belediye başkanları, partililer katıldı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “İnşallah bizler bu terörün kökünü hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde kazıyacağız. Türkiye’yi güzel günlere kavuşturacağız” dedi.

Bakan Tüfenkci ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile 3 AKP'li milletvekili, Malatya İl Teşkilatı tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar davetine katıldı.

Havuzbaşı’nda düzenlenen iftar yemeği sonrası konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Terör hain yüzünü içerisinde bulunduğumuz şu mübarek günlerde bile gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul ve Mardin’de patlayan bombalar akttüfenkciyine canımızı yaktı. Bu vatan, bu topraklar için hayatını kaybeden bütün şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. İnşallah bizler bu terörün kökünü hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde kazıyacağız. Türkiye’yi güzel günlere kavuşturacağız” diye konuştu.

Tüfenkci, bir yandan terörle mücadele ederken, diğer yandan ekonomiyi kalkındırmaya, insanlara iş ve aş bulmaya gayret gösterdiklerini ifade ederek, şunları söyledi: “Bu iki mücadeleyi bir arada yürütmek gerçekten kolay değil. Ama bütün öngörülere, kötü senaryolara rağmen Türkiye son 26 çeyrektir büyüyor, büyümesine de devam ediyor.”

Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise, AKP’nin bir vefa hareketi olduğunu, veda hareketi olmadığını belirtti.

akpçalıkÇalık, terörle mücadelelerinin sona kadar devam edeceğini kaydederek, “Bilsinler ki bu mücadele, milletin mücadelesidir. Milletin egemenlik mücadelesidir. Türkiye’nin bayrağının devamlı olması, birliği için milletçe verdiği mücadeledir” ifadelerini kullandı.

İftara; Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ın yanı sıra AKP Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar ve Taha Özhan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe teşkilat yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- AA

akpiftar1

akpif

akpif1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • faruk (7 yıl önce)
    başkası konuşunca boş sen konuşunca dolu mu oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (7 yıl önce)
    TAYYİP ERDOĞAN OLMAZSSA BUNLARA SELAM BİLE VERİLMEZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin (7 yıl önce)
    "La Fontaine'den masallar... Bozuk plak gibi aynı laflar. Sonuç : Hiç bir değişiklik yok. Tek değişiklik : Atı alan Üsküdar'ı çoktan geçmiş...
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (7 yıl önce)
    elif bacı sen yemene bak. boşver.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (7 yıl önce)
    KEŞKE SEÇMENİNİZİ DE ÇAĞIRSAYDINIZ.ŞU ZENGİNLİĞE BAK YE İÇ EĞLEN TAM BİR REFAH ÜLKESİYİZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Genç halka açıktı bos laf yapma
    0
    0
    Yanıtla
  • Nerede duyurdular iftarı Biz niye duymadık.Bırakın bu ayakları.
    0
    0
    Yanıtla
  • karakuş (7 yıl önce)Elif isimli kullanıcı yorumuna
    Sizin neden bu kadar zorunuza gidiyor gerçekler ki
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)Elif isimli kullanıcı yorumuna
    Öncelikle konuşma tarzınızda hiç nezaket yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • zoruma nede gitsin ki . ben milletvekili miyim kardeşim peki ben neden ordaydım ?
    0
    0
    Yanıtla
  • baran_ege (7 yıl önce)
    Muhammed Celaleddin' bir sözünde şöyle der fitre ve zekatlarınızı zenginlere verin onlar ancak doyarlar.bence o havuz başında olması gereken insanlar ekmeğe muhtaç olan insanlar olmalı ordaki yemek yiyen iftar açan hiç kimse o yemeğe muhtaç deil ama malesef üst tabaka hep birbirini ağırlıyorrr
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşler bos konusacaginiza gelseydiniz. Orda halktan en az 1000 kisi vardi. Çeneni kapa bos konusma
    0
    0
    Yanıtla
  • karakuş (7 yıl önce)Elif isimli kullanıcı yorumuna
    elif hanım siz malatya parti mensuplarından iyi besleniyorsunuz galiba bu kadar diliniz uzun biz milletin parasıyla havuz başlarında keyf sürsün vekillerimiz gariban köylülerimiz bağda bahçede çalışıp 50 tl tüketim bedeli olan elektrik için 130 tl fatura ödesin..yaşasın zalimler için cehennem..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bin kişiyi saydın mı???????
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)Elif isimli kullanıcı yorumuna
    Öncelikle konuşma tarzınızda hiç nezaket yok. Bu konuşma tarzı ekmeğe muhtaç olanların değil, havuz başında iftar açanların tarzı olsa gerek. Hiç değilse biraz tevazu lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adnan (7 yıl önce)
    Nerde eski belediye baskanlari eski meclis uyeleri. Vefasiz parti. Secim zamani gelip yalvarirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla