SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye'yi Rezil Ettiler"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:51:14
A- A+ PAYLAŞ

Süleyman Şah Türbesi’nin taşınmasını sert sözlerle eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Cumhurbaşkanı, başbakanın kopyası ve omzunda çok yıldızı olan Genel Kurmay Başkanı maalesef Türkiye’yi rezil etmiştir. Merak ediyoruz, başka bir ülkeden Edirne’ye, Tekirdağ’a saldırı olduğunda o şehirleri de mi taşıyacaklar?” dedi.

Malatya’nın Akçadağ İlçesi’nde partililerle bir araya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, gündemdeki konuları değerlendirdi.Süleyman Şah Türbesi’nin taşınmasını sert sözlerle eleştiren Ağbaba, taşınmanın olduğu gün Türkiye’nin itibarının kalmadığı gündür” ifadelerini kullandı.

BAYRAĞIMIZI NEREDEN ALIP NEREYE DİKTİNİZ?

Süleyman Şah Türbesi’nin taşınmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba; “Türkiye’nin yurt dışındaki tek toprağı olan, Süleyman Şah Türbesi boşaltıldı. Orada bulunan askerler kaçtılar. AKP’nin desteklediği, iyi çocuk muamelesi yaptığı IŞİD’le karşı karşıya gelmemek için Süleyman Şah Türbesi’ni boşalttılar. Bugün 3-4 gazete paçavrası ‘büyük operasyon’ diye manşet atmış. ‘Türk Bayrağını diktik’ diyorlar. Bayrağı nereden alıp, nereye diktin? Türk toprağı olan , bizim egemenlik alanımızdaki bir toprak 3-5 katil sürüsüyle karşı karşıya gelmemek için boşaltıldı. Süleyman Şah Türbesi Malatya’dır, Akçadağ’dır. Hukuk açısından hiçbir farkı yoktur.” Şeklinde konuştu.

SİLAH VERDİKLERİ ADAMLAR, TOPRAĞIMIZI GASP ETTİLER

“Bu büyük başarısızlık büyük operasyon, zafer diye sunuluyor. Bu durum Türkiye Cumhuriyeti açısından bir utançtır.” İfadeleriyle konuşmasını sürdüren Ağbaba; “ Başta Cumhurbaşkanı, başbakanın kopyası, omzunda çok yıldızı olan Genel Kurmay Başkanı maalesef Türkiye’yi rezil etmiştir. Oraya giderken her türlü bilgiyi paylaşıyorlar. Eline silah verdiğin adamlar Türkiye’nin topraklarını zapt ediyor. Biz türbeyi taşıdık diyorlar. Yarın Akçadağ’a, Malatya’ya bir saldırı olduğunda buraları da mı taşıyacaklar? Bulgaristan’dan, Yunanistan’dan veya başka bir ülkeden Edirne’ye, Tekirdağ’a saldırı olduğunda o şehirleri de mi taşıyacaklar?” diye sordu.

MADEM GÜÇLÜ DEVLETSİN, NEDEN TÜRBEYİ TAŞIDIN?

Türkiye tarihinde yaşanmamış bir olayın yaşandığını, Türkiye’nin hakimiyetinin, egemenliğinin yok olduğunun göstergesi olduğunu belirten CHP’li Ağbaba, “Yarın AKP’liler buraya gelecekler ve zafer cümlelerini, aynı utanmazca şeyleri burada söyleyecekler. Bu taşınma olayının olduğu gün,  Türkiye’nin itibarının kalmadığı gündür. Türkiye’yi seven, bayrağına sahip çıkan herkesin bu gerçeği halkımızın anlatmasını istiyorum. AKP’nin maaşlı sözcüleri, gazeteci-yorumcuları  akşam televizyonlara çıkarak bu taşınmayı zafer diye gösterecekler. Sen güçlü bir devletsen, Ortadoğu’da sözün geçiyorsa, neden oradaki türbeyi taşıdın? Türkiye IŞİD’den korkuyor. Eli kanlı bir terör örgütü. IŞİD farklı düşünen herkesi katlediyor. Hükümet işte bu örgütü destekliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız