SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye'yi Uçurtacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:16:10
A- A+ PAYLAŞ

Manisa Milletvekili, AKP Genel Başkan Yardımcı ve MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi,Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,"Genel seçimler münasebetiyle Genel Başkan Yardımcımız Malatya'da seçim çalışmalarını bizzat yerinde değerlendirmek için Malatyamıza geldi. Bizlerde onun düşünceleri,  önerileri doğrultusunda yol haritamızı belirlemekte önemli bir ziyaret olduğunu düşünüyorum. Kendilerini Malatya'da görmekten ve ağırlamaktan dolayı  büyük mutluluk duyduk” dedi. 

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ise,"Bugün  Battalgazi Belediyesindeyiz. Değerli Başkanımızı ve mesai arkadaşlarını  ziyaret ediyoruz. Kendilerininde ifade ettiği gibi ,7 Haziran seçimleri için Malatya ilimizdeki çalışmaları yerinde görmek ve değerlendirmek için geldim. 2 günlük bir çalışmayı tamamladım. Malatya kararını vermiş.6-0 noktasında ısrarlı. Bu hedeflerine ulaşacaklarına inanıyorum. Türkiyede'ki  istikrarın devamına çok önemli ölçüde katkı vereceklerdir. Çünkü Türkiye ve tüm milletimiz 13 yıllık AK Parti iktidarları dönemindeki istikrarın kazandırdığı imkanları gördük. Türkiye'yi eski günlere döndürmek isteyenler var. Milletimiz bugüne kadar olduğu gibi 7 Haziran seçimlerinde de AK Parti diyecek. Yine tek başına iktidara gelecektir. İktidara gelmesiyle birlikte, milletimizin bünyesine uygun bir Anayasa’yı  yapmak ve Türkiye'yi uçurtacak  Başkanlık Sistemini getirmek ,AK Parti iktidarının  görevi olacaktır.Ekonomik  ve sosyal yönden gelişmelerimiz daha ileri noktaya taşınacaktır."şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız