SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkmen Lider İçin Gıyabi Namaz

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:09:05
Türkmen Lider İçin Gıyabi Namaz
A- A+ PAYLAŞ

Irak Türkmen Cephesi Başkan Yardımcısı Ali Haşim Muhtaroğlu'nun, Selahaddin kentinin Tuzhurmatu ilçesinde düzenlenen bombalı saldırıda çok sayıda Türkmen ile birlikte şehit olması nedeniyle Malatya’da MHP ve Ülkü Ocakları tarafından gıyabi cenaze namazı kılındı. 

MHP ve Ülkü Ocaklarının organizasyonu ile Yeni Cami’de cuma namazı sonrasında kılınan gıyabi cenaze namazına kalabalık bir topluluk katıldı. Havanın sıcak olması nedeniyle gıyabi cenaze namazı caminin içinde kılınırken, çok sayıda vatandaş da cami bahçesinde saf tuttu.

MHP İl Başkanı Arif Yıldız, “Bugün MHP ve Ülkü Ocakları olarak Kerkük’te şehit olan soydaşlarımız ve dindaşlarımız için cuma namazından sonra gıyabi cenaze namazı kıldık. Allah ruhlarını şad eylesin, bizim yöneticilerimize de inşallah Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yöneticisi olduklarını hatırlamayı ve dindaşlarımıza ve soydaşlarımıza sahip çıkmayı nasip eylesin. 2006 yılından beri Kerkük’teki soydaşlarımızla Sayın Başbakan da dahil kimse görüşmemiştir. İnşallah hükümet soydaşlarımıza bundan sonra sahip çıkar” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız