SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkshow'da Malatyalılar Gecesi

A- A+ PAYLAŞ

Türkshow kanalında Malatyalı sanatçı Yüksel Özkasap'ın 30 Aralık Cuma gecesi yayınlanacak programında "Malatyalılar Gecesi" gerçekleştirilecek.

"Köln Bülbülü" olarak da tanınan Malatyalı ses sanatçılarından Yüksel Özkasap'ın sunduğu programla ilgili olarak Avrupa Malatyasporlular Derneği'nden yapılan yazılı açıklamada, program hakkında bilgi verildi. Açıklama şöyle:

"Avrupada bulunan Malatyalılar dernekleri Başkan ve Temsilcileri ve bazı yerel sanatcılar 30.12.2005 Cuma akşamı saat 21,30 da Malatyamızın yetiştirdiği güzide sanatcılardan biri olan sayın YÜKSEL ÖZKASAP hanımefendinin Türkshow televizyon kanalında yayınlanan programına konuk olacaklardır bir Malatya gecesi düzenlenecektir, programın amacı Malatyamızı ve Malatya kültürümüzü bütün dünyaya tanıtmaktır.

Biz Avrupa Malatyasporlular Derneği A.M.D olarak Dünyadaki bütün Malatyalıları bu programı seyir etmeye davet ediyoruz.

Ve bunun içindirki bu bilgileri Malatya Kamu oyu ile paylaşmak istedik.

Programla ilgili bilgiler:
Programın adı : Köln Bülbülü
30.12.2005 tarihınde Cuma aksamı saat 21,30 da
Türksat 1 C uydusu
TÜRKSHOW Televızyon kanalı
11804 – Mhz
VER
24444 - Ksp"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız