SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Turnuva Öncesi Toplantı

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye genelinde yapılacak olan ve pilot iller arasında Malatya'nın da yer aldığı Nike Futbol Turnuvası öncesi spor taban birlikleri bir araya gelerek, etkinlik hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda düzenlenen toplantıya, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, TFF Malatya Bölge Antrenörü Zafer Güler, İnönü Üniversitesi Spor Şube Müdürü Salih Coşar, Herkes İçin Futbol (HİF) Malatya Sorumlusu Berkan Erkoç, İl Okul Futbol Koordinatörü ve Malatya Belediyespor Yardımcı Antrenörü Sinan Alkış, Futbol İl Temsilcisi
Kahraman Fırat, TÜFAD Başkan Yardımcısı Muharrem Zeyno ve Saha Komiserleri Malatya Dernek Başkanı Recep Menekşe katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya'nın spor açısından önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Eserdi, yaptığı açıklamada, "Nıke Futbol Turnuvası, Nike ile TFF'nin ortaklaşa düzenlediği bir organizasyon. İllerde de ASKF'nin himayesi altında yapılıyor. Bunun yapılanmasında da görevliyim. Malatya bu işlerde hep önde tutuluyor. Malatya denilince, olmazsa olmaz deniliyor. Böyle görülmesi bizi mutlu ediyor. Yoğun bir mesai ve çalışma gerektiriyor. Burada sizin gibi değerli arkadaşlarımızın da katkı yapması gereken bir organizasyon. Alt sınırı 15 üst sınırı 35 yaş olmak üzere 72 takım oluşturulacak. Gençlerde 24 büyüklerde ise 48 takım turnuvada yer alacak. Geçmişte yapılan bir organizasyon değil, ilk defa gerçekleştirilecek. Spor adına hepimiz tecrübeliyiz. İlk defa düzenlendiği için herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bu organizasyonu en güzel şekilde yapmalıyız. Organizasyonu iyi şekilde anlatmalıyız. Malatya'da faal olarak spor yapmayanlar adına da güzel bir
etkinlik olacak. Bu organizasyon hepimizin ve Malatya'da sayının çok fazla olacağı kanaatindeyim. 72 takım alınacak, 73. takım alınmayacak. İlk defa düzenlenecek bu organizasyon öncesinde Malatya'da bizde bir ilki gerçekleştirip, spor adamlarını bir araya toplayarak görüş alış verişinde bulunmak istedik" dedi.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen ise, organizasyonun Malatya adına büyük bir anlam ifade ettiğine değinerek, "Güzel bir proje. Biz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız. Ben 72 sayısının az geleceğini umuyorum. Malatya'da büyük bir potansiyel var" diye konuştu.

MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir de, Malatya'nın bölge birinciliği müsabakalarına da ev sahipliği yapacağını kaydederek, "Türkiye'de ilk defa yapılan büyük bir organizasyon olacak. 2.5 ay sürecek. Malatya pilot iller arasında yer alıyor. Alt yapı çalışmalarımızı bitirdik. Standımızı açtık ve kayıtlarımız devam ediyor. Malatya'da bu organizasyonu daha iyi nasıl yapabiliriz diye sizlerle bir araya geldik. Malatya'nın adına ve şanına yakışır bir şekilde bu organizasyonu düzenleyeceğiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız