SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Turnuva Şampiyonu Eğitim

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:01:31
Turnuva Şampiyonu Eğitim
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Battalgazi Öğrenci Yurdu tarafından düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

Battalgazi Öğrenci Yurdu tarafından geleneksel hale getirilen bölümler arası futbol turnuvası yapıldı. 32 takımın yer aldığı turnuvada 320 öğrenci ter döktü.

Turnuvanın finalinde Eğitim Fakültesi Futbol Takımı ile Sosyal Bilgiler Fakültesi Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Final müsabakasını 5-2 kazanan Eğitim Fakültesi Futbol Takımı turnuvanın birincisi oldu. Sosyal Bilgiler Fakültesi Futbol Takımı ise turnuvada ikinciliği elde etti.

Turnuvanın final müsabakası sonrasında kupa ve ödül töreni düzenlendi. Turnuvanın birincisi Eğitim Fakültesi Futbol Takımı ile ikinci olan Sosyal Bilgiler Fakültesi Futbol Takımı’na kupa ve katılım belgeleri verildi. Ayrıca turnuvada mücadele eden öğrencilere çeşitli hediyelerde takdim edildi.

Malatya Kredi ve Yurtlar Kurumu Futbol Antrenörü Nihat Bayındır, turnuvanın centilmence geçtiğini ifade ederek, Battalgazi Öğrenci Yurdu Yönetim Memuru Müfit Ülgen’e turnuvaya verdiği katkıdan dolayı teşekkür etti.

Bayındır, Battalgazi Öğrenci Yurdu’nda futbol turnuvasını geleneksel hale getirdiklerini ifade ederek, “Futbol turnuvamıza yoğun bir katılım oldu. 32 takım oluştu ve 320 öğrencimiz turnuvada yer aldı. Eğitim Fakültesi Futbol Takımı ile Sosyal Bilgiler Fakültesi Futbol Takımı finalde karşılaştı. Güzel bir final oldu. Ben dereceye giren takımlarımızı tebrik ederken, turnuvaya katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Eğitim Fakültesi Futbol Takımı Kaptanı Harun Yıldız, turnuvayı birinci tamamladıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Sosyal Bilgiler Fakültesi Futbol Takımı Kaptanı Hasan Boncuk ise final karşılaşmasının centilmence geçtiğini belirterek, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız