SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Turnuvalar Malatya'da da Yapılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:29:51
Turnuvalar Malatya'da da Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

 Bölgeler Karması Futbol Turnuvası’nın bir ayağının Malatya’da yapılacağı açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü bünyesinde uygulamaya başlatılan ‘Bölgeler Karması ve Yetenek Gelişim Programı’ kapsamında nihai kadroların oluşması amacıyla Bölgeler Turnuvası düzenleniyor.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okulların sömestr tatilinde olduğu 24 Ocak- 7 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek organizasyonda 38 TFF bölge antrenörü ve projede çalışan 42 kent antrenörü görev alıyor.

Milli Takıma yükselme potansiyeli olan ancak ortaya çıkamamış alternatif oyuncuları bulmak ve geliştirmek hedeflerini taşıyan proje, 1998-1999 ve 2000 doğumlu futbolcuları kapsıyor.

Proje kapsamında, turnuvanın bir ayağı da Malatya’da yapılacak. Malatya'nın yanı sıra Elazığ, Şanlıurfa, Adıyaman ve Kahramanmaraş’tan gelecek olan sporcular 3 ila 5 Şubat tarihleri arasında turnuva maçları yapacak.

Bölgeler Karması Futbol Turnuvası’nın Malatya programı şöyle:

3 Şubat (Elazığ-Şanlıurfa-Adıyaman Karması)-(Malatya Kahramanmaraş Karması)-1999 doğumlular.

4 Şubat (Malatya-Kahramanmaraş-Şanlıurfa Karması)-(Adıyaman-Elazığ Karması)-2000 doğumlular.

5 Şubat (Elazığ Şanlıurfa Karması)-(Malatya-Kahramanmaraş Karması)-1998 doğumlular.

2013-2014 Sezonu Bölgeler Karması Futbol Turnuvası kapsamında Malatya Bölgesi’ndeki maçlar İnönü Üniversitesi Stadı’nda oynanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız