SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Turnuvanın Şampiyonu 'Su'cular

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi bünyesindeki Müdürlükler ile Belediye şirketleri arasında düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası 27 Mayıs tarihinde düzenlenen final maçıyla sona erdi.

Fuarcılık A.Ş. ile Gelir-Su Birimi arasında oynanan final maçını 3-2 kazanan Gelir-Su Birimi Turnuvanın şampiyonu oldu.

Yeşil Halı Saha tesislerinde düzenlenen turnuvanın son gününde final maçı öncesi 3.lük maçı oynandı. MOTAŞ ile Esenlik şirketleri arasında oynanan 3.lük maçında Esenlik şirketi takımı 4-2 galip gelerek 3. oldu.

Saat 19.00’da başlayan final maçına büyük ilgi gösterilirken, final maçını Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanısıra, Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, ASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, şirket genel müdürleri, hakemler, belediye ve şirket çalışanları ile futbolseverler izledi.

Gelir Su ile Fuarcılık A.Ş. takımları arasında oynanan final maçı, büyük çekişme içerisinde geçti. Süper Lig hakemlerinden Zafer Demir’in yönettiği ve izleyenlerin büyük keyif aldığı karşılaşmayı son dakika golüyle Gelir Su takımı 3-2 kazanarak, şampiyonluğunu ilan etti.

Maç sonrasında düzenlenen törende, şampiyonluk kupası ve ödüller verildi. Şampiyon olan Gelir Su takımının şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Ahmet Çakır verirken, turnuvada 1. olan takımın oyuncularına tam altın, 2. olan takım oyuncularına yarım altın, 3. olan takım oyuncularına ise çeyrek altın verildi.

Tören sırasında ayrıca turnuvaya emeği geçenler ile sponsor olan Esenlik, Fuarcılık, Motaş ve Megsaş şirket yetkililerine teşekkür plaketi verilirken, ASKF Başkanı Seyfullah Özdemir de spora katkılarından dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a plaket verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız