SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Turnuvaya İlgi Büyük

0
Güncellendi - 2016-08-17 20:17:53
Turnuvaya İlgi Büyük
A- A+ PAYLAŞ

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvasına 58’i yabancı, 600’ün üzerinde sporcunun kayıt yaptırdığı kaydedildi.

Malatya’nın en büyük sportif organizasyonu olma özelliğini taşıyan Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası’nın bu yıl dördüncüsü yapılacak. Malatya Atatürk Spor Salonu’nda 21 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan açılış töreniyle start alacak olan turnuva, 26 Ağustos’ta sona erecek.

Her yıl yoğun bir katılımla gerçekleştirilen Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvasına, bu yıl 58’i yabancı olmak üzere 600’ün üzerinde sporcunun kayıt yaptırdığı bildirildi.

Uluslararası 4. Altın Kayısı Satranç Turnuvası’nda Zhigalko Andrey, Volkov Sergei, Yuri Solodovnıchenko, Kıvanç Haznedaroğlu, Juraj Druska, Davıt Benidze, Quparadze Giga, Annaberdiev Meilis, Logman Guliev, İveri Chighladze, Gasimov Parviz, Shakhriyar Rahmanov, Babayev Talib, Bahadır Özen, Hasanzade Toghrul ve Alinasab Mobina gibi ünlü satranç sporcuları katılıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız