SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÜRSAB Heyetinin Darende Gezisi..

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) heyeti, Malatya'nın darende ilçesine gezi programı çerçevesinde, tarihi ve turistik mekanlar da inceleme yaptı.

TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy ve TÜRSAB yönetim kurulu üyeleri ile Malatya acentaları, Vali Ulvi Saran'la birlikte Darende ilçesine itti.

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, Belediye Başkan Vekili Yaşar Çalık, Hulusi Efendi Vakfı Başkanı Hamidettin Ateş, Çevre ve Kültürel Değerleri Koruma Vakfı (ÇEKÜL) Malatya Temsilcisi Bekir Sözen'in de eşlik ettiği gezi programı çerçevesinde, Günpınar Şelalesi, Tohma Kanyonu, Somuncu Baba Külliyesi ziyaret edildi.

TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy, Tohma Kanyonu'nda rafting yapan TÜRSAB yönetim kurulu üyelerini şaşkınlıkla izledi.

TÜRSAB üyelerinin hayran kaldığı Darende ilçesinin yeterince tanıtılmadığını söyleyen TÜRSAB Genel Başkanı Ulusoy, Türkiye'de böyle doğa harikası ve tarihi eserleri bulunan böyle bir ilçenin daha fazla tanıtılması gerektiğini söyledi.

Vali Ulvi Saran ise ilin tanıtımı için Ankara'da 7-10 Ekim tarihleri arasında Malatya Günleri düzenleyeceklerini hatırlatıp, turizmin önemini anlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız