SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÜSİAD'a 2 Malatyalı

A- A+ PAYLAŞ

TÜSİAD'ın 21 Ocak'ta yapılacak olan 40. olağan genel kurulunda başkan adayı olan Ümit Boyner'in listesinde iki de Malatyalı işadamı yeralıyor. Aslen Malatyalı olan işadamları Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar (üstteki fotoğrafta) ile Malatya Park'ın ortaklarından olan Rönesans İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak'ın da (alttaki fotoğrafta), Boyner'in listesinde oldukları öğrenildi.

Ümit Boyner başkanlığında, 2010 - 2011 Dönemi Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu belli oldu. Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Boyner, TÜSİAD Başkanlar Konseyi'nin, 18 Aralık 2009 tarihinde gerçekleştirdiği toplantı sonucunda, yeni dönemde TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmesi yönünde bir tavsiye kararı alındığını hatırlattı.

Bu çerçevede, 21 Ocak 2010 tarihinde gerçekleşecek TÜSİAD 40. Olağan Genel Kurulu'na sunulmak üzere "2010 - 2011 Dönemi TÜSİAD Yönetim Kurulu"nun oluşturulması için bir çalışma yürütülmesinde öncülük görevini üstlendiğini kaydeden Boyner'in aday listesinde şu isimler yer aldı:

Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, PricewaterhouseCoopers (PwC) Türkiye Başkanı Cansen Başaran Symes, Yapı Kredi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Bayazıt, CarrefourSA Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer, Rönesans İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, Kibar Holding İcra Komitesi Başkanı Ali Kibar, Doğan Holding'de Danışmanlık görevini yürüten Volkan Vural ve Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız