SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tuttuğunu Koparan YMS' Sözü

0
Güncellendi - 2016-08-10 03:55:50
'Tuttuğunu Koparan YMS' Sözü
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, iki etaplı kamp çalışmalarını tamamladıklarını ifade ederek, sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Ravcı, Bolu Termal ve Abant’ta gerçekleştirdikleri çift etaplı kamp çalışmalarını tamamladıklarını, kampın verimli geçtiğini ifade etti.

Yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getiren Ravcı, verimli geçirdikleri kamp sürecinin ardından takımın Malatya’da toplanarak, lig hazırlıklarına başlayacağını belirtti.

Ravcı, Bolu Abant’taki ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında hazırlık maçları oynadıklarını ve hazırlık karşılaşmalarında futbolcuların ortaya koydukları performansın kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

Oynadıkları 4 hazırlık karşılaşmasında 2 galibiyet, 2 beraberlik aldıklarını anımsatan Ravcı, “Oynadığımız hazırlık maçlarında, futbolcularımız başarılı performans sergiledi. Bu karşılaşmalar, yeni transferleri ve takımın neler yapabileceğini görmemiz açısından önemliydi. Herhangi bir sakatlık olmadan kamp çalışmalarımızı tamamladık. Lig başlayana kadar Malatya'da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu süreci de en iyi şekilde değerlendirip, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Ravcı, yeni sezonda başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İyi bir takım oluşturduk. Başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Yeni sezonda, mücadele eden ve tuttuğunu koparan bir Yeni Malatyaspor olacak. Sezona iyi başlayıp, iyi gidişi sürdürüp, yarışın içerisinde olmak istiyoruz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Eymen (7 yıl önce)
    Allahını seversen sen konuşma. Sen ne zaman konuşursan iyi giden herşey tersine dönüyor..
    0
    0
    Yanıtla