SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tutuklu Kalmadı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 31 sanığın tutuklanması ile başlayan ve toplam 456 kişinin yargılandığı sahte trafik işlemleri davasındaki tutuklu son 3 sanıkta tahliye edildi. Böylece 31 tutuklu sanıkla başlayan davanın cezaevinde tutuklu sanığı kalmamış oldu.

Malatya'da trafik tescil işlemleri ile ilgili trafik sigorta büroları bulunan bazı şahısların birlikte yaptığı iddia edilen usulsüzlüklerle ilgili olarak 456 sanık hakkında açılan davanın beşinci duruşması, Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapıldı.

Duruşmada tutuksuz bazı sanıklar ile bazı tanıklar dinlendi. Mahkeme heyeti duruşmaya gelmeyen tutuksuz sanıkların zorla getirilmesine karar verirken, tutuklu sanıklardan Mehmet K., Ziya H. ve Avni G.'nin tahliye edilmesine karar vererek, duruşmayı ileriki bir tarihe erteledi.

Öte yandan, davaya konu Haziran 2010 tarihindeki operasyon sonrasında tutuklanan 31 sanıktan 14'ü ilk duruşmada, 7'si ise ikinci duruşmada tahliye edilmişti. Üçüncü duruşmada ise tutuklu sanıklardan kimse tahliye edilmezken, dördüncü duruşmada 7 sanık daha tahliye edilmiş oldu. Davanın son yapılan beşinci duruşmasında da 3 sanığın tahliye edilmesi ile operasyon kapsamında tutuklanan tüm sanıklar cezaevinden çıkmış oldu.

Bu arada, davanın ikinci ve üçüncü duruşması sanık sayısı fazlalığı nedeniyle Yeşiltepe Kapalı Spor Salonu'nda yapılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız