SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tutuklu Sayısı 3'e Yükseldi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:39:49
Tutuklu Sayısı 3'e Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

Bekar evi olarak kullanılan evde iki grup arasındaki kavgada pompalı tüfekle ateş açılarak 2 kişinin yaralanması olayında tutuklu sayısı 3’e yükseldi. 

Paşaköşkü Mahallesi Miraç Camii mevkiinde Kanalboyu üzerinde Cumartesi günü saat 21.30 sularında meydana gelen olayda bekar evi olarak kullanılan tek katlı evde kalan iki grup arasında çıkan kavgada pompalı tüfekle ateş açılması sonucunda Serdar D. ve Rıdvan A. adlı şahıslar karın ve bacak kısımlarından yaralanmıştı.

Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince yapılan çalışma sonucunda ilk aşamada B.D. adlı şüpheli tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Sürdürülen soruşturma kapsamında olaya karıştıkları tespit edilen A.B. ve S.H. adlı şüphelilerde yakalandı. Dün Adliyeye sevk edilen her 2 şüphelide tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay nedeniyle tutuklanan her 3 şüphelinin de olayın mağduru olan 2 kişinin bulunduğu bekar evine  baskın yaparak pompalı tüfekle ateş açtıkları öğrenildi.

DİĞER İKİ OLAYLA İLGİLİ ARAŞTIRMA SÜRÜYOR..

Öte yandan, Cumartesi gecesi ve Pazar gece yarısından sonra meydana gelen iki ayrı av tüfeğiyle yaralama olayıyla ilgili soruşturmanın da polis tarafından sürdürülmekte olduğu bildirildi.

Cumartesi saat 20.30 sıralarında Şehirgösteren mevkiindeki bir minibüste Erdal A. adlı şahıs, av tüfeğiyle karnından vurularak yaralanmış olarak bulunmuş ve hastaneye kaldırılmıştı. Olayda kullanılan pompalı tüfek aracın içinde, boş fişekler ise aracın 40-50 metre civarında bulunmuştu. Polis, şahsın başkası tarafından mı vurulduğu, kendini mi vurduğu konusundaki araştırmasını sürdürüyor.

Cumartesi'ni Pazar'a bağlayan gece yarısından sonra 00.30 sıralarında da, Sıtmapınarı mevkiinde Uğur T. adlı şahıs, av tüfeğiyle sol ayağından vurularak yaralanmıştı. Yaralı, buradaki muhtarlık binasının önünden geçerken, açılan ateş sonucu yaralandığını, karanlık olması nedeniyle kimseyi göremediğini öne sürmüştü. Bu olayla ilgili soruşturma da devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız