SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tutukluluklarına Devam..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 3 diş hekiminin muayenehanesini kundakladıkları iddia edilen 2 kardeş için toplam 24'er ay hapis cezası talep edildi.

Malatya'da 26 Aralık 2008 günü gece meydana gelen olayda, Diş Hekimleri Odası Başkanı Gökmen Kenan Özdal'ın Halep Caddesi'ndeki, Diş Hekimleri Odası yönetiminde bulunan Kerem Kurttaş'ın Dörtyol mevkiindeki ve Murat Canbek'in ise Akpınar Aslantepe Caddesi'nde bulunan işyerleri gece saatlerinde kundaklanmıştı. Kundaklama olaylarında 3 diş hekiminin işyerinde maddi zarar meydana gelmişti.

Olayın şüphelisi olarak Malatya 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde tutuklu olarak yargılanan A.G. ve Ü.G. adlı kardeşlerin duruşmasında, cumhuriyet savcısı verdiği mütalaasında her iki sanık için de toplam 24'er ay hapis cezası talep etti.

Mahkeme heyeti, sanıkların esas hakkındaki yazılı savunmalarını mahkemeye sunmaları için duruşmayı erteleyerek, A.G. ve Ü.G. kardeşlerin tutukluluk halinin devamına karar verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız