SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tutun.. 'Açılış' Uçmasın!.

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:10:36
Tutun.. 'Açılış' Uçmasın!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Elazığ yolunun 30. kilometresindeki Şişman Mahallesi (Köyü) mevkiinde yaptırılan Katı Atık Düzenleme Depolama ve Bertaraf Tesisi'nin açılışı sırasındaki şiddetli rüzgar, törene katılanlara zor anlar yaşatırken, tören için kurulan çadırların uçmasını engellemek için görevliler büyük çapa harcadılar.

Tesisin açılışı için beklendiği sırada etkisini artıran rüzgar zor anlar yaşanmasına neden oldu. İlk olarak masalar devrilirken, daha sonra açılış kurdelesinin gerili olduğu  çadırın demiri yerinden çıktı. Tehlikeyi farkeden polis, jandarma ve diğer görevliler çadırın demirlerine tutunup, ağırlıklarını vererek uçmasını engellediler. Görevlilerden bazıları çadırın üst kısmını yelken görevi yapmaması için yerinden sökerken, bağlı bulunan balonlar da tek tek patlatıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız