SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tuvaletten Kazanla Döndüler!'

A- A+ PAYLAŞ

Bir evden sabaha karşı kazan çaldıkları gerekçesiyle yakalanan şahıs, kaçan iki arkadaşının tuvalet ihtiyacı için araçtan indiklerini, ancak kazanla döndüklerini, kendisinin olayla ilgisinin olmadığını öne sürdü.

Olay 04.30 sıralarında Kaynarca Mahallesi’nde meydana geldi. 42 yaşındaki M.Y., evinin balkonunun altındaki kazanın 44..642 plakalı minibüsten inen iki şahıs tarafından çalındığını polise bildirdi. Olayla ilgili olarak yakalanan 32 yaşındaki M.B., arkadaşı R.K. ve onun adını bilmediği bir arkadaşıyla minibüsle dolaştıklarını, R.K. ve arkadaşının tuvalet ihtiyacını gidermek için araçtan indiklerini, geri döndüklerinde ellerinde bakır kazan olduğunu gördüğünü, bakır kazanı minibüse bıraktıkları sırada polis otosunu gören iki şahsın kaçtığını, kendisinin bir suçunun olmadığını iddia etti. M.B. adli mercilerce salıverilirken, polis iki kişiyi arıyor.

HIRSIZ ELDE MAL SAHİBİ YOK!.
Saat 05.00 sıralarında da Salköprü Mahallesi İlyas Sokak üzerinde iki kişinin bir motosikleti ittirerek götürmeye çalıştıkları ihbarı üzerine giden polis, 18 yaşındaki B.S., 16 yaşındaki Ö.F. ve 14 yaşındaki C.D.’yi motosikletle yakaladı. Bu şahısların çaldıkları motosiklete el konulurken, motosikletin sahibi belirlenemedi.

“BENİ GÖRDÜ KAÇTI!..”
Özalper Mahallesi 2. Caddede oturan 41 yaşındaki O.T., 23.35 sıralarında evinde dinlenirken, yatak odasına bir şahsın girmeye çalıştığını, kendisini fark eden şahsın kaçtığını, yaptığı kontrolde evde herhangi bir şeyin çalınmadığını gördüğünü bildirdi.

DİĞER OLAYLAR..
Hekimhan ilçesi Turgut Özal Mahallesi’nde 59 yaşındaki G.Ö. adlı kadına ait eve yatak odasının camını kırarak giren hırsız 2 çeyrek altın, 600 lira para ve 1 adet odun motorunu çaldı.

Tecde Mahallesi’nde 32 yaşındaki Y.K. adlı şahsa, yatak odası pencere camının kırılarak girildiği, evin dağıtıldığı, ancak herhangi bir şeyin çalınmadığı bildirildi.

Özsan Sanayi Sitesi’nde 42 yaşındaki E.K.’ya ait işyerinde beslenen 50 adet güvercinin çalındığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız