SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tüylerimiz Diken Diken Oldu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:32:55
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un sol bek futbolcusu Ramazan Kahya, sezon içerisinde takım olarak kötü zamanlardan geçtiklerini ifade ederek, "Ligde son 4 haftada iyi bir seri yakaladık. Geriye kalan 4 haftada da bu seriyi sürdürüp, PTT 1. Lig'e çıkmak istiyoruz" dedi. 

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Kahya, teknik direktör Cafer Aydın ile birlikte iyi bir çıkış yakaladıklarını dile getirdi.

Tecrübeli futbolcu, Aydın'ın göreve gelmesinin ardından ligde 4'te 4 yaptıklarını hatırlatarak, "Sezon boyunca çok kötü zamanlardan geçtik. Cafer hocamız göreve geldiğinde ligde 8 hafta kalmıştı. 8 haftalık periyodun 4 haftasını en iyi şekilde tamamladık. Önümüzde 4 hafta daha var. Bu 4 haftada da galibiyet serisini sürdürüp, PTT 1. Lig'e çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"TÜYLERİMİZ DİKEN DİKEN OLDU"

Kahya, Hatayspor karşılaşmasında kendilerini yalnız bırakmayan ve stadı dolduran taraftarlara teşekkür ederek, "Cafer hocamızla güzel bir seri yakaladık. Hatayspor maçında da bunu taçlandırdık ve 4’te 4 yaptık. İlk yarıda Hatayspor’a mağlup olmuştuk. Sonuçta bizim rakibimiz. Hatayspor’u yenip, kalan 4 haftada onların puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. Hafta sonu bizi yalnız bırakmadılar. En son Malatyaspor'da oynadığım dönemde Elazığspor maçında ancak bu kadar taraftara rastladım. Yıllar sonra o taraftarları tekrar öyle gördüm. Otobüsten gelirken o taraftarları görünce tüylerim diken diken oldu. Stada girerken bile birbirimizi motive ettik, bu taraftarları üzmeyelim diye. Fahri Tatan hariç tam kadro sahaya çıktık ve galip geldik" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız