SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tuzağa Düşmeyeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:29:22
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde MHP Seçim Bürosu önünde MHP’li Cengiz Akyıldız’ın öldürülmesi MHP Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen protesto yürüyüşü ve basın açıklaması ile kınandı.

PTT önünde düzenlenen eyleme MHP İl Başkanı Arif Yıldız, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şinasi Kazancıoğlu, MHP ve Ülkü Ocakları yöneticileri ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Eylemde konuşan MHP İl Başkanı Yıldız, "Bir yandan dış politikalardaki başarısızlık, rüşvet ve yolsuzluk batağına düşen iktidarın  yaptıkları çırpınışlar, hırsızları aklama çabaları, yalan ve hayali sözlerle bu milleti aldatma ve kandırma gayretleri, kötü giden ekonominin milletimizi ezen çarkları, suni gündemlerle kendini kurtarmaya çalışan bir Başbakan, açılım zırvası adı altında dağdaki katillerin şehirlere inerek güç kazanması,  yol kesme, vergi toplama, kendi güvenlik güçlerini oluşturma ve özerklik bölge oluşturma çabaları gibi böylesine garipliklerin ne yaptığını bilmezliklerin adaletsizliklerin, hırsızlıkların, yolsuzlukların, hukuksuzlukların, firavunlaşmaların kol gezdiği bir ortamda 26 Ocak tarihinde İstanbul Esenyurt'ta partimizin seçim bürosuna saldırmış, Cengiz Akyıldız kardeşimizi şehit etmiş ve 5 kardeşimizi de yaralamışlardır. Kan emiciler yine kan akıtmıştır. Kana susayanlar, vatan millet sevdalılarının kanını dökmüşlerdir. Sayın Başbakan yüz verdikçe bunların azgınlıkları artmış ve bunlara taviz verdikçe bu PKK'lı katiller silahlarını dağdan şehirlere indirmişlerdir" dedi.

Yıldız, “Sokaklara dönüp bu hainlerin tuzaklarına düşmeyeceğiz. Bu aziz millet için, Zehir İçeceğiz, kızılcık şerbeti diyeceğiz, ama elimize silah almayacağız. Bu milletin birlik ve beraberliği için acılarımızı yüreğimize gömeceğiz, lakin birliğimizi bozacak bir tavrı sergilemeyeceğiz.  Birlik ve dirliğimiz adına intikamımızı sabırla erteleyeceğiz. Allah’tan bizlere sabır vermesi için dua edeceğiz” dedi.

Eylem olaysız bir şekilde sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız