SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tuzakları Bozacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:17:16
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz Darende İlçesini ziyaret etti. AKP seçim irtibat bürosunda partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Öz, daha sonra Belediye Başkanı İsa Özkan’la birlikte belediye tesislerini gezerek faaliyetlerle ilgili bilgi aldı.

Malatya Milletvekili Öz seçim irtibat bürosunda yaptığı konuşmada Darende’nin sadece Malatya’nın değil Türkiye’nin önemli kültürel ve turizm merkezlerinden biri olduğunu söyledi. Belediyenin çok güzel hizmetler gerçekleştirdiğini ifade eden Öz, bu hizmetlerin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini belirtti. AKP'nin yerel seçimlerde aldığı oy oranının tüm Türkiye’de artacağını söyleyen Malatya milletvekili konuşmasında şunları ifade etti: “Birileri laf üretiyor, AK Parti icraat yapıyor. Son on iki yılda yapılan hizmetlerle, büyük yatırımlarla ülkemizdeki değişim ve dönüşüme tüm halkımız şahit. Maalesef Türkiye tekrar karanlık, kirli ve düşkün günlerine geri döndürülmek isteniyor. Bu ülkede ne zaman ileriye doğru bir atılım yapılsa, ne zaman halkın değerleri ve istekleri öncelik haline gelmeye başlansa, devlet ve millet kaynaşmaya başlasa türlü itham, operasyon ve darbelerle karşılaşılmıştır. Daha önce Menderes’e, hemşerimiz Özal’a yapılanlar bugün Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yapılmak isteniyor. Eğer bu mücadeleden zaferle çıkmazsak, gelecek nesillerin, hükümetlerin istikbaline de ipotek koyacaklar. Bize boyun eğmezsen sonun Demokrat Parti gibi, Turgut Özal gibi, AK Parti gibi olur diyecekler. Ama biz milletimizin desteğiyle bu tuzakları bozacağız. Gelecek nesillere korku ve şantaj rejimini değil; hizmetlerimizle, icraatlarımızla beraber milli iradenin zaferini miras bırakacağız. Bütün gayretimiz ve mücadelemiz bunun için. Artık diz çöken bir Türkiye yok, kendine güvenen, gelişen, kalkınan Türkiye var” dedi. Belediye Başkanı İsa Özkan’la birlikte Belediye Başkan Adayı Süleyman Eser’in de katıldığı toplantıya Darendeliler de yoğun ilgi gösterdi.

Daha sonra Belediye Başkanı İsa Özkan’la birlikte belediyenin hizmete aldığı ekmek fabrikasını ziyaret eden Öz, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ekmek fabrikasının günlük otuz bin ekmek üretim kapasitesi olduğunu ve vatandaşlara 30 kuruştan satış yapıldığını belirten Özkan, vatandaşların memnuniyetini ifade etti. Darende Belediyesinin hayırseverlerin de katkısıyla hizmete aldığı Kadın Konukevini de ziyaret eden Ömer Faruk Öz, hizmetlerinden ötürü Belediye Başkan’ı İsa Özkan’a teşekkür etti. Başkan Özkan, “köy, belde ve mahallelerden şehir merkezine gelen hanım kardeşlerimizin dinlenebileceği, ibadetlerini yapabileceği bir yer yoktu. DASEV’in ve hayırsever büyüklerimizin de katkılarıyla ilçemize çok güzel sosyal tesisler kazandırdık” dedi.

Darende ziyaretinde TBMM İdare Amiri ve Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz’e İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Boyraz, Murat Bozdağ ve Coşkun Çetin’de eşlik etti.

DOĞANŞEHİR'DE..

Bu arada Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde seçim çalışması yapan AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Sürgü Erkenek ve Kuracaova da ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyarette Milletvekili Ömer Faruk Öz’e; İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Doğanşehir Belediye Başkan adayı Vahap Küçük, İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, birinci sıra encümen adayı Rüstem Çatı ve kalabalık partililer katıldı.

Seçim bürosunda partiler tarafından coşkuyla karşılanan Milletvekili Öz ve Belediye Başkan adayı Vahap Küçük esnaf ve ev gezileri yaptı.

Burada bir konuşma yapan Ömer Faruk Öz, “Doğanşehir de görülmemiş bir hizmet ağı oluşacak ve Doğanşehir köyü mezrası ve beldeleriyle birlikte en kaliteli hizmetle buluşacaktır. Bu vesile ile adayımız Sayın Vahap Küçük Amcamızın desteklenmesini istiyoruz. İnşallah hep beraber 30 Mart bayram olarak kutlayacağız” dedi.

Daha sonra Kurucaova’ya geçen Milletvekili Öz, burada da esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi. Kurucaovalıların ilgisinden bir hayli memnun ayrılan Öz, “İnşallah Allah’ın izniyle seçimi alacağız. Milletin teveccühünü gördük, Millet başbakanına sahip çıkıyor, Devletine sahip çıkıyor, belediye başkanına da sahip çıkacak inanıyoruz. İşte istenen de bu halk isterse her şey olur. Sizler kayıtsız olun 30 Mart’tan sonra bizlerden hizmet isteyin” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız