SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tüzük Görevi Bıraktırdı

A- A+ PAYLAŞ

Şahin Kayaduman, 18 yıldır yürüttüğü Eğitim Bir Sen Şube Başkanlığı görevini, tüzük gereği aday olamayınca Kerem Yıldırım'a bıraktı. Kayaduman'ın Memur-Sen İl Başkanlığı devam ediyor.

Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube 4.Olağan Genel Kurulu, 27.11.2010 Cumartesi Belediye Konferans Salonunda yapıldı.
Genel Kurula Milletvekili Ömer Faruk Öz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Çeşitli Sivil toplum örgütü başkan ve temsilcileri, delegeler ve çok sayıda üye katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Divan oluşturuldu.

Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesi'ni 1993 yılında kuran ve halen başkanlığını yürüten Şahin Kayaduman bir konuşma yaparak çalışmalar hakkında bir değerlendirme yaptı.

Katılımcıların çeşitli konuşmalar yaptığı Genel Kurul'un 2. oturumunda seçimlere geçildi. Seçimlere tek liste ile gidildi. Şahin Kayaduman'dan boşalan Şube Başkanlığı'na Kerem Yıldırım, Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine ise; Hanifi Gül,Mehmet Akgül, Cemal Kalay, Ahmet Yıldızhan, Veysel Güler ve Selahattin Canpolat seçildiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız